Alaplap és processzor csere után mi a teendőm?
Figyelt kérdés
Win10-et használtam eddig és cseréltem az alaplapot és a processzort. Indításkor a Bios-ba dobott be, de innen nem tudom hogyan tovább.2021. dec. 12. 22:24
1/10 anonim válasza:
Szólsz a szomszéd srácnak, aki a környék gépeit szokta kókányolni, hogy 2000-ért + 5 sörért nézzen már rá neked.
2/10 anonim válasza:
Ha te akarod szerelni, miért nem nézted meg először a neten, hogy mit kell tenni? Felirod magadnak és aszerint végigvezet rajta. Ja persze, szétszedni könnyebb...
3/10 A kérdező kommentje:
Ha segiteni nem tudtok, akk csokolom, nem a valaszaitokra van szuksegem😉
2021. dec. 13. 09:34
4/10 anonim válasza:
Boot opcióként válaszd ki a windows partíciót. Ha nincs, akkor ellenőrizd a kábeleket!
5/10 anonim válasza:
(Meg ha gamer gép, akkor XMP-t se felejtsd el bekapcsolni)
6/10 A kérdező kommentje:
Mindent megnéztem, de nincs olyan lehetőség.
2021. dec. 13. 12:58
7/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy M.2 ssd-n volt a rendszer, pl egy hűtőborda alatt rejtőzve, és még most is a régi alaplapban van? Milyen korú gépek ezek?
8/10 Thunderfairy válasza:
Esetleg egy tiszta újratelepitést megpróbálhatnál ha hajlandó a gép a telepitő DVD-t vagy pendrive-t elinditani és a telepitést megkezdeni.
9/10 anonim válasza:
Bios-ba beállítod amit kell, ha egyáltalán kell. Mentés és indul is a win.
Én intelről tértem át amdre. Nem is állítottam semmit, csak mentettem és indult is a régi w10.
Aztán bekapcsoltam az XMP-t, mert rájöttem, hogy nincs bekapcsolva.
Nvidia VGA-t cseréltem később amdre. Be kellett kapcsolnom 2 opciót, hogy működjön a memóriaeléréses dolog. Meg ugye win-nek leszedtem a régi drivert és feltettem az újat.
Az alapiaknál szintén. Először kikapcsoltam a régi programjait, aztán lap csere, hogy indulásnál ne majrézzanak.
10/10 anonim válasza:
Már bocs, de ha ennyire nem értesz hozzá szerintem kérj meg vkit csinálja meg neked egy sörért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!