Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10 kikapcsolhatatlan...

Windows 10 kikapcsolhatatlan read only?

Figyelt kérdés
Tudom tudom 2021 és én még mindig windows 10 használok, vágom mint egy rossz vicc. DE, ki lehet kapcsolni valahogy a read only-t windows 10en,? egyszerűen bárhogy próbálom lehetetlen, még újra telepítés után is read only marad a C disk, és semmit de a világon semmit nem lehet vele kezdeni, van valami megoldás vagy engedjem el végleg ezt a windows 10nek gúnyolt nevetségesen sz@r operációs rendszerre hasonlító valamit,?

2021. dec. 14. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó, jó, de mi a kérdés?
2021. dec. 14. 21:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Biztos nehezen megy az olvasás ( csak nem a microsoftnál dolgozol? ) De konkrétan a második sorba le van írva. ki emelem a kedvedért hátha úgy neked is megy oké,? vicc. DE, ki lehet kapcsolni valahogy a read only-t windows 10en,? egyszerűen (a Vicc után, de az egyszerűen elött keresd.)
2021. dec. 14. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Elég idiótán tudsz kérdezni.

A read only attribútumot szeretnéd törölni a C: meghajtóról? Miért van erre szükséged?

2021. dec. 14. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:

"még újra telepítés után is read only marad a C disk"

Ha read only lenne telepíteni se tudnál rá. Magadnak mondasz ellent, azaz ez valami user error..!

Vagy arra célzol hogy nem tudsz dokumentumokat menteni a C gyökerébe? Hozzál létre ott egy könyvtárat és abba már simán tudsz menteni.. :)

2021. dec. 15. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!