Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan létesítsek egy laptop...

Hogyan létesítsek egy laptop és egy tablet között kapcsolatot? (USB- és pendriveon, windows 10 telepítés)

Figyelt kérdés

Van egy tabletem amin az android már sokat hibázik, rengeteg ALAP programot nem enged megnyitni,ezért megkérdeztem egy informatikás ismerősömet, azt mondta rakjak rá windowst.

Egy pendriveon rajta van a win, de hogyan osztom meg a windows telepítőt a tableten? (USB-n fogom megosztani, pendriveon van a windows, ha ezt így lehet)

És kérem a válaszolókat, ne menjünk abba bele hogy mi is a tablet pontos problémája.

2021. dec. 7. 13:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

"megkérdeztem egy informatikás ismerősömet, azt mondta rakjak rá windowst"

Informatikás...? Nem lehet, hogy kosárfonó kisiparos?

2021. dec. 7. 13:15
 2/19 A kérdező kommentje:
1-es nem. És én is szeretnék rá windowst, szóval...
2021. dec. 7. 13:17
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Most megmondom, hogy nem fogsz tudni rá Windowst tenni, ha esetleg tudnál is, akkor sem működne megfelelően. Ez nem számítógép, hogy csak úgy lecseréled rajta az oprendszert. Az informatikás barátod látott már tabletet élőben?

Amúgy milyen az a tablet?

2021. dec. 7. 13:23
 4/19 A kérdező kommentje:

Ha nem segítesz, legalább ne tarts fel.

Egyébként Vodafone VF-1397

2021. dec. 7. 13:25
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod...
2021. dec. 7. 13:27
 6/19 A kérdező kommentje:
Azért van ötleted hogyan kezeljem fájlkezelőben a tabletet laptopról, egy usb-n? Vagy valami mással próbálkozzak?
2021. dec. 7. 13:29
 7/19 anonim ***** válasza:

Én első körben csinálnék egy hard resetet a tableten, csak ez ugye töröl minden fájlt.

Egyébként a laptopra le kell tölteni a tablet USB drivereit, ha automatikusan nem ismerte fel a tabletet.

Vagy vannak olyan fájlkezelők, mint pl. a CX file explorer, amikkel hálózaton keresztül tudsz hozzáférni a tablethez, böngészőn keresztül. Vagy lehet FTP szervert is csinálni a tableten, az kicsit bonyolultabb.

2021. dec. 7. 13:46
 8/19 A kérdező kommentje:

Először is köszi, a másik a reset már megvolt kétszer is, de még mindig egy sz*r szóval ezért tervezek wint rakni rá.

Ez az CX file explorer egy progi?

2021. dec. 7. 13:52
 9/19 anonim ***** válasza:

Vodafone VF-1397 Specifications [link]

Dimensions: 209 x 124.9 x 8.3 mm

Weight: 330 g

SoC: Qualcomm Snapdragon 212 MSM8909 v2

CPU: ARM Cortex-A7, 1260 MHz, Cores: 4

GPU: Qualcomm Adreno 304, 456 MHz

RAM: 1 GB

Storage: 16 GB

Memory cards: microSD, microSDHC, microSDXC

Display: 8 in, IPS, 1280 x 800 pixels, 24 bit

Battery: 4060 mAh, Li-Polymer

Camera: 2592 x 1944 pixels

SIM card: Micro-SIM

Wi-Fi: b, g, n, Wi-Fi Hotspot, Wi-Fi Direct

USB: 2.0, Micro USB

Bluetooth: 4.0

Positioning: GPS, A-GPS

A fentieket tekintve, nem alkalmalmas Windows rendszer futtatására.

Inkább annak kellene utána nézni, hogy rootolható-e - és úgy telepíthető-e rá valamilyen custom ROM, amivel elfutna még egy ideig.

2021. dec. 7. 13:55
 10/19 A kérdező kommentje:
Oksa, akkor sztem hagyom így, bár nagyon nem szeretem hogy egy beállításokat nem enged megnyitni, meg úgy nagyon semmit.
2021. dec. 7. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!