Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan létesítsek egy laptop...

Hogyan létesítsek egy laptop és egy tablet között kapcsolatot? (USB- és pendriveon, windows 10 telepítés)

Figyelt kérdés

Van egy tabletem amin az android már sokat hibázik, rengeteg ALAP programot nem enged megnyitni,ezért megkérdeztem egy informatikás ismerősömet, azt mondta rakjak rá windowst.

Egy pendriveon rajta van a win, de hogyan osztom meg a windows telepítőt a tableten? (USB-n fogom megosztani, pendriveon van a windows, ha ezt így lehet)

És kérem a válaszolókat, ne menjünk abba bele hogy mi is a tablet pontos problémája.

2021. dec. 7. 13:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

[link]

Elindítod, Network -> Access from network -> Start service, kiír egy FTP címet, azt el tudod érni Windows Fájlkezelőből.

DE nem fogod tudni bebootolni Windows-os USB-ről, el sem fog indulni rajta. Ha ráteszel egy ISO-t, azzal sem fog tudni mit kezdeni.

Én inkább egy custom ROM-ot néznék rá.

2021. dec. 7. 14:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Rákerestem, van több találat rootolásra és custom ROM-ra is. (persze mindez csak saját felelősségre!)

Néhány találat a

"Vodafone VF-1397 root" keresésre:

How to root Vodafone Tab Speed 6 VF-1397 [link]

Vodafone Vf 1397 Tab Speed 6 Root APK 2019 [link]

illetve a

"Vodafone VF-1397 custom rom" keresésre:

How to Install Lineage OS 14.1 On Vodafone Smart Prime 6 (Android 7.1.2 Nougat) [link]

How to flash Vodafone Tab Speed 6 VF-1397. Update to Android 9Pie, 10 Q, 11 [link]

2021. dec. 7. 14:16
 13/19 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi!

Igazából ezen a tableten soha nen volt semmilyen fontos adat, szóval lehet megprobálom a ROM-ot. :)

És egyébként a ROM miben segít?

2021. dec. 7. 14:34
 14/19 A kérdező kommentje:
És 11-es, az jó a Cx-nek ha microsoft oldaláról leszedem a win-t és elkezdem futtatni Cx-ben?
2021. dec. 7. 14:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Gyári ROM vagy Custom rom? Ez itt a nagy kérdés! [link]

Nagy Android tisztázó [link]

2021. dec. 7. 14:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz futtatni Androidos tableten Windowst, értsd már meg! A tablet eleve ARM architektúrájú, a Windows amit a netről leszedsz pedig i386-os. Ha találsz ARM-es Windowst, az pedig nem fog elindulni, mert a Windows boot managere sem kompatibilis a táblagéppel. Ha esetleg mégis az lenne és valami csoda folytán elindulna a Windows, akkor sem tudnál vele semmit sem kezdeni, mert a tablethez szükséges illesztőprogramokat a Windows nem tartalmazza.

2021. dec. 7. 14:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Az egyetlen értelmes megoldás a custom ROM. Ez gyakorlatilag egy módosított Android, amit adott típusú készülékhez szabnak lelkes hozzáértők, jelen esetben a te Vodafone tabletedhez. Ezt fel lehet telepíteni a gépre, de először root jogot kell szerezni, majd valami értelmes recoveryt feltenni. Én nagyon régen csináltam ilyet, volt egy Vodafone 845-ös kis telóm (ami amúgy egy Huawei Joy átnevezve) még Android 2.1-gyel. xda fórumról szedtem le a Clockworkmod recoveryt és a egy Cyanogenmod Androidot, amit pár nem túl bonyolult paranccsal fel lehetett tenni a telóra, így szinte egy új telót kaptam eredményül. Gondolom, mostanában is így megy ez.
2021. dec. 7. 14:59
 18/19 anonim ***** válasza:
46%
Ez most komoly kérdés? XD
2021. dec. 7. 15:59
 19/19 A kérdező kommentje:
17-es, örök hála, végre valaki😀
2021. dec. 7. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!