Gmail-es címről lehet küldeni freemail-re emailt?
6-os: szerintem átvernek téged, én minden üzenetet megkapok freemailon, pedig kb 10 éve használom.
Aki töled "nem kapja meg", az csak simán letagadja.
#16 - Kipróbáltuk egy haverommal, akinek még él a freemailes címe is.
Küldtem neki egymás után 5 mailt, ebből kettőt kapott meg.
(Ő spec. nem tagadta le, mert végig mellettem ült)
Illetve itt GYIK-en is olvasok sok olyat, hogy nem kap meg egy-egy fontos emailt a freemailre. (Akár regisztrációs megerősítő üzenetet sem, csak hogy példát mondjak)
#6 bejegyzéssel egyetértve, nekem is ugyanez a tapasztalatom.
Nagyon sokszor előfordult már, hogy egy nem olyan fontos fórumos regisztrációnál freemail-es címet adok meg, és nem érkezik oda semmi levél az admintól.
De konkrétan ma kipróbáltam, hogy magamnak tudok küldeni freemail-ről freemail-re (mert két címem is van), viszont a gmail-es címemről küldött levél nem megy át a freemail-re.
Viszont freemail-ről átjön gmail-re.
És ez már sok-sok éve így van.
Nagyon sok weboldalon ki van írva, hogy "Freemailes és citromailes regisztrációt nem áll módunkban elfogadni"
Sőt, jópár álláshirdetéssel is találkoztam, ahol hasonló szöveget lehet olvasni "Freemail címről küldött önéletrajzokat nem fogadunk el"
Az ok ismert, mégis vannak, akik nem hajlandók áttérni valamelyik megbízhatóbb mail szerverre/szolgáltatóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!