Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Inviteleseknek elérhető a...

Inviteleseknek elérhető a Digi Online?

Figyelt kérdés

nekem nem jön be, Pedig egy cég. Sablon válaszként ezt írták: Digi Online szolgáltatásra a kábeles DIGITV programcsomaggal vagy DIGITV műholdas televíziós csomaggal és DIGI internetes szolgáltatással egyaránt rendelkező előfizetők jogosultak.

De jogi értelemben énis digis vagyok mert a számlát is ők küldik..

2021. dec. 7. 08:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

rendben köszönöm a válaszokat.

9: "technológiai lefedettséghez pedig tudni kéne, hogy hol milyen szolgáltatást adnak" és a főpoén hogy az összeolvadás előtti évben építették ki az új optikai hálózatot pályázatból és mégse tudják :D

2021. dec. 7. 15:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#11 A DIGI ismeri a sajátját, illetve amit kiépített. Az inviteltől megörökölt részekkel vannak gondok, mert olyan technológiákat is átvettek, amik előtte náluk nem is voltak. Az összeolvadás pedig... hát nem ment túl fényesen. (Na nem mintha a vodafone és UPC esetében sokkal gördülékenyebb lett volna... bár abba nem láttam ennyire bele.)

Nem lényeg... :) hagyjuk is. Kívülről egyszerűnek tűnik, de a telko cégek működése sokkal nagyobb káosz mint azt laikusként hinnénk.

2021. dec. 7. 15:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2021. dec. 7. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!