Tesz-vesz eladási tippek?
Figyelt kérdés
Szeretném eladni megunt cuccaimat.Régebben próbálkoztam már vele de semmit sem vettek,pedig a márkás cuccok is olcsón voltak.Írnátok tippeket hogy mit hogyan áruljak?2010. szept. 5. 21:09
1/7 anonim válasza:
tippek? milyen tippeket vársz? ha tényleg olyan jó cuccok voltak és nem vették meg bizonyára drágán adtad,eladásra nincs tipp,ha korrekt árat kérsz érte hidd el megveszik,én is sokmindent eladtam ott,de tisztában voltam vele mi mennyit ér.
2/7 A kérdező kommentje:
na szóval...hogy érthető legyen
1000ft volt még egy nagyon jó állapotban lévő puma felső is
és minden más is ugyanennyi volt
pl. olyan tippeket várok h. szezonálisan(nyáron a lengébb,télen a téli cuccok)adjak el, stb.
remélem érthető
2010. szept. 5. 21:25
3/7 anonim válasza:
Nyári cuccokat tavasszal, kora nyáron lehet könnyen eladni.
A télit meg mostanában, esetleg kora tél.
Nomeg arra figyelj, hogy a vevők azt szokták hinni, hogy túl olcsó ahhoz, hogy hibátlan áru legyen. (Vagy utángyártott)
Meg hirdess máshol is. (Vatera stb...)
4/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
ienre gondoltam
2010. szept. 12. 20:42
5/7 anonim válasza:
és ez egyedül nem ment volna? pff
6/7 anonim válasza:
08:28
Amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted.
Mond ez neked valamit?
7/7 anonim válasza:
mond persze. de ha egyszer tudta ő is a választ akkor minek kérdezni azt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!