Miért dob a gép folyamatosan kék halált?
A PC config: I5-4570, 8GB Ram, Rx 470 8Gb Vram.
Egy éve vettem a gépet eddig semmi gond nm volt vele, most a múlt héten kezdte meg a kék halálok random dobálását.
A Hibakódok a következőek voltak(mindig más Hibakódot dob be):
- KERNEL SECURITY CHECK FAILURE
- SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED
- PAGE FAULT IN NONPAGE AREA
- MEMORY MANAGEMENT
- BAD POOL CALLER
- DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL
- 0x00007FFD68A24FF9
Ezeket tudtam lejegyezni...
Tehát mit csináltam eddig, gondoltam az SSD vel van baj vettem egy vadi új SSD, bele tettem új vinyót tettem rá de semmi, jöttek újra a kék halálok... Jó gondoltam a RAM hibás kivettem őket, vissza raktam(2x4 DDR3) és futtattam egy memtest86 is, de azon átment. Mikor indítottam újra dobta be a kék halált... Gondoltam a Vidi kártya a hibás kivettem, anélkül indítottam el, úgyis dobta a kék halált... Már csak 1 lehetőség volt, hogy az SSD mellett volt egy 3TB HDD ami régi volt, és gondoltam azt kicserélem egy újabb 1 TB HDD re, elég jól ment, 2-3 óráig, de mire akartam letölteni valamit újra a KERNEL Hibakód. Ötletem nincs, hogy mi lehet a hiba. Még a processzorhoz nem nyúltam, vajon túl melegszik? Vagy mi lelhette meg?
Kuka úgy ahogy van. Remélem még 14 napon belül vagy.
(vagy alaplap, vagy memória hiba, vagy mindkettő. Döglött az egész)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!