Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért dob a gép folyamatosan...

Miért dob a gép folyamatosan kék halált?

Figyelt kérdés

A PC config: I5-4570, 8GB Ram, Rx 470 8Gb Vram.

Egy éve vettem a gépet eddig semmi gond nm volt vele, most a múlt héten kezdte meg a kék halálok random dobálását.

A Hibakódok a következőek voltak(mindig más Hibakódot dob be):

- KERNEL SECURITY CHECK FAILURE

- SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED

- PAGE FAULT IN NONPAGE AREA

- MEMORY MANAGEMENT

- BAD POOL CALLER

- DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL

- 0x00007FFD68A24FF9

Ezeket tudtam lejegyezni...

Tehát mit csináltam eddig, gondoltam az SSD vel van baj vettem egy vadi új SSD, bele tettem új vinyót tettem rá de semmi, jöttek újra a kék halálok... Jó gondoltam a RAM hibás kivettem őket, vissza raktam(2x4 DDR3) és futtattam egy memtest86 is, de azon átment. Mikor indítottam újra dobta be a kék halált... Gondoltam a Vidi kártya a hibás kivettem, anélkül indítottam el, úgyis dobta a kék halált... Már csak 1 lehetőség volt, hogy az SSD mellett volt egy 3TB HDD ami régi volt, és gondoltam azt kicserélem egy újabb 1 TB HDD re, elég jól ment, 2-3 óráig, de mire akartam letölteni valamit újra a KERNEL Hibakód. Ötletem nincs, hogy mi lehet a hiba. Még a processzorhoz nem nyúltam, vajon túl melegszik? Vagy mi lelhette meg?

2021. nov. 26. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos még nem ismeri a zöldet.
2021. nov. 26. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Kuka úgy ahogy van. Remélem még 14 napon belül vagy.

(vagy alaplap, vagy memória hiba, vagy mindkettő. Döglött az egész)

2021. nov. 26. 23:33
 3/4 Elvilegszaki ***** válasza:
Telepítsd újra win 10-zel az ssd-re és hagyd, hogy windows updateből települjön minden driver. Ez egy jó kiindulási alap, ha ez sem akkor pro i vagy alaplap hiba
2021. nov. 26. 23:35
 4/4 Elvilegszaki ***** válasza:
*proci
2021. nov. 26. 23:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!