Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hány évente vesztek laptopot?

Hány évente vesztek laptopot?

Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 22:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%

Ennek a kérdésnek alapvetően így nincs értelme.

Attól függ milyen laptopot vettél előzőleg, és hogy mik az igényeid.

Én a laptopjaimat csak akkor használom amikor elmegyek itthonról és csinálnom kell rajta valamit, de a tevékenységeim nagyrészéhez szinte mindegy mit tud a laptop.

Itthon van egy komolyabb számítógép, végső esetben laptopról távolról tudok kapcsolódni a számítógépre, ha nagyon kell valami.

Idén cseréltem le egy 2013-as probookot egy 2db 2017-es laptopra, az egyik egy ultrabook, bármilyen táskában elfér, a másik egy nagyobb erősebb darab, de semmi extra. Szóval nekem szinte teljesen mindegy. 2017-esek, de vagy 2-3 évig még szinte biztos, hogy nem lesznek lecserélve, ha csak munkához nem fog kelleni valami erősebb.

2021. nov. 25. 23:17
 2/13 A kérdező kommentje:
Én csak azért gondolkodom cserén, mert öt éve is a legolcsóbbat vettem, és a mostani legolcsóbbak jóval erősebbek annál. Tehát akkor 80-ért vettem, most meg 180-200 körül szeretnék.
2021. nov. 25. 23:41
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Legutóbb kolesz életre kellett laptopot vennem. Az 2011-ben volt. Azóta nincs szükségem hordozgatásra, és asztalim van. Fogalmam sincs mikor lesz legközelebb laptopom. Nincs rá szükségem.
2021. nov. 25. 23:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Nekem sem indokolt a laptop, de nem foglalja el a f~l szobát, ha meg m~gis vinnem kell valahová, akkor a hónom alá kapom.
2021. nov. 26. 00:26
 5/13 anonim ***** válasza:
9%
0.Szg-et szoktam venni 2,max. 3 évente,attól függ mikor romlik el.
2021. nov. 26. 01:16
 6/13 anonim ***** válasza:
71%

5,5 év. Új az könnyebb, gyorsabb, szebb képe van és jelentősen jobb az aksi ideje is.

A régi még mindig használható de az aksija alig bír pár percet.

2021. nov. 26. 01:18
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
Én 2010- ben vettem utoljára laptopot, de már elavult, lassúvá vált. Néhány éve már nem használom, és rájöttem hogy megvagyok nélküle is jelenleg.Mobilon mindent meg tudok nézni, és elintézni amire szükségem van. Ha vennék is, akkor használtan venném, és nem adnék ki annyi pénzt sem érte, mint 11 évvel ezelőtt 110 ezret egy akkor olcsó, de vadonatúj gépért.
2021. nov. 26. 01:19
 8/13 A kérdező kommentje:
Sajnos ezeknek is felment az ára. 110-ért még felujított használtat sem kapsz sajnos.
2021. nov. 26. 01:32
 9/13 anonim ***** válasza:
71%
Pár évente vesztek el egyet..
2021. nov. 26. 01:33
 10/13 anonim ***** válasza:
61%

Nincs kőbevésett dátum. 2011-ben vettem egy akkor 110 ezer forintos alsókategóriást, az kiszolgált egyetem alatt, aztán odaadtam anyámnak. Én magamnak 2019-ben vettem egy használt, de korához képest erős 2013-as business class gépet 52 ezerért és még mindig elégedett vagyok vele, azóta vettem hozzá dokkolót is.

Mikor fogom ezt lecserélni?

Ha abszolút feltétlenül muszáj. Pl. ha javíthatatlanul megdöglik. A modern laptopok szerintem borzalmasak. Egybe vannak integrálva és olyan vékonyak, hogy nem fér rá kb. semminyel csatlakozó, könnyűek, cserébe egy kézzel már nem lehet őkat felnyitni. A dokkoló már lényegében csak egy töltőadapter néhány extra USB és DP porttal. Nekem ezek túl nagy áldozatok azért, hogy 2 kiló helyett 1 kiló a gép.

2021. nov. 26. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!