Elég komplex problémám van, tudnátok segíteni?
Több kérdésem is volt most délelőtt és úgy néz ki összeérnek, tehát időrendben:
Elkezdtem letölteni pár dolgot, kék halált kapott a gépem, ezután először azt hittem, hogy minden eltűnt, de újraindítás után meglett.
Csakhogy az egyik fájl ami letöltés alatt volt sérült,ha törölni akarom, akkor a hibakód 0x80070570, a fájl vagy könyvtár sérült vagy nem olvasható.
Ezután még töröltem pár dolgot ezen kívül ami ugye nem ment és újraindítottam a gépet. Újraindítás után pedig mindig minden visszaáll oda, ahogy a kék halál előtt volt.
Ez mi lehet?
Ha újratelepíted a rendszert, valószínűleg megszűnik a probléma, de igazából a telepítés legelején kiderül, amikor formázod a meghajtót. Valószínűleg nem halt meg a merevlemez, de nem tudhatjuk. Készíts egy bootolható Windows telepítőt Rufus-sal és tedd újra a rendszert.
A kékhalálból kiindulva valószínűleg más problémája is van a Windows-nak, de egyébként ha csak maga a mappa zavar de a rendszer tökéletes, akkor szerintem felesleges erre időt pazarolni. Tulajdonságoknál elrejtheted a mappát.
Sajnos a rendszerrrel is baj van úgy néz ki.
Nagyon gyakori a kék halál, I/O hiba is van, meg most már ez a lemezes mizéria is.
Gyorsan letöltöttem a sentinelt, asszerint egy gyors önteszttel semmi baja.
De a problémáim továbbra is fennállnak.
Mit tegyek?
"A Windows nem tudja ellenőrizni a használatban lévő lemezeket"
- állítsd be az ütemezést és indítsd újra a gépet
Megtörtént, de visszaáll a kék halál előtti állapotra így meg sem történik az ütemezés.
Próbáltam új felhasználói fiókba átlépni és törölni a rosszat, de nem enged másikba lépni, még ha újat csinálok sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!