Elég komplex problémám van, tudnátok segíteni?
Több kérdésem is volt most délelőtt és úgy néz ki összeérnek, tehát időrendben:
Elkezdtem letölteni pár dolgot, kék halált kapott a gépem, ezután először azt hittem, hogy minden eltűnt, de újraindítás után meglett.
Csakhogy az egyik fájl ami letöltés alatt volt sérült,ha törölni akarom, akkor a hibakód 0x80070570, a fájl vagy könyvtár sérült vagy nem olvasható.
Ezután még töröltem pár dolgot ezen kívül ami ugye nem ment és újraindítottam a gépet. Újraindítás után pedig mindig minden visszaáll oda, ahogy a kék halál előtt volt.
Ez mi lehet?
Letöltöttél különböző fájlokat, de közben kékhalált kaptál = Sérültek a fájlok. Hiába próbáltad meg törölni őket, nem tudod, mert zárolva vannak. Ha úgy tűnt mégis sikerült, akkor az csak hiba volt, valójában végig ott voltak.
Megoldás: C (D, E, F...) meghajtó > Tulajdonságok > Eszközök > Hibaellenőrzés, ezután érdemes lemeztöredezettségmentesíteni is, utóbbit nem a sérült fájlok miatt.
Utána indítsd újra a gépet csökkentett módban és próbáld meg törölni a fájlokat.
- Csökkentett mód: [link]
A hibaelhárításra, de a töredezetsség mentesítés sem fut.
Most próbálkozok meg egy csökkentett móddal, hátha.
Közben kutakodtam és valami olyat is ír ki, hogy $MFT könyvtár sérült.
Próbáld meg a következőt:
1, Indítsd el a CMD-t rendszergazdaként
2, Írd be
- fájl esetén: "del C:\fajl.xyz" (Add meg az elérési utat)
- mappa esetén: "RMDIR /S /Q C:\mappa" (Add meg az elérési utat)
(A "-t nem kell beírni.)
Ha nem sikerül, próbáld meg csökkentett módban is. Mit töltöttél le és hova? Windows 10-et használsz?
A letöltésekbe töltöttem le egy sorozatrészt, Windows 7-em van.
Lehet a fenti parancsokat rosszul írtam be, de azt írja, hogy a rendszer nem találja a fájlt.
(Azt írtam, hogy RMDIR/S/Q C:$Mf--nem találja a rendszer
RMDIR/S/Q C:/$Mf--érvénytelen kapcsoló $Mf)
A del-es viszont működött, magát a fájl nevét adtam meg, rákérdeztem, hogy biztos e, arra Igent adtam meg, egy csomó sor megjelent és minél az van, hogy a hozzáférés megtagadva. Pedig rendszergazda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!