Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a megoldás?

Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Fent van a call of duty ww2 azzal játszottam eddig gond nélkül. ugyanakkor fent volt az avg vírusírtó is csak lejárt a licens nem fizetek elő rá. ezért azt töröltem mert már nem védett. és hogy ma reggel elindítanám a call of dutyt kiírja hogy nem indítható mert hiányzik a nemtudom mi.. vagy valami ilyesmit írt ki. gondoltam hogy a windows defender törölte a crackjét a játéknak mert fenyegetésnek érzékelte. kikapcsoltam a defendert és újra crackeltem a játékot, bemásoltam a fájlokat a játék mappájába, így most újra működik a játék. viszont a defender ki van kapcsolva, én meg azért szeretném ha védett is lenne a gép. most ha visszakapcsolom a defendert vagy újraindítom a gépet és bekapcsolja magát, akkor újra törölni fogja a játék fájljait. hogy oldjam ezt meg?
2021. nov. 19. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehetséges megoldás megvenni a játékot.
2021. nov. 19. 09:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Felveszed a játék mappáját a kivételek közé. De amúgy ja, jobban jársz ha hivatalos forrásból szerzed be a játékot, mint hogy kétes eredetű kódot hagysz futni a gépeden. Ha maga a crack nem is vírusos alapból, a különböző terjesztők beletehettek egyet s mást.
2021. nov. 19. 09:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, hozzáadtam a játék mappáját a kivételekhez.
2021. nov. 19. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!