Ez szerintetek valós felvétel, vagy valami CGI szerűség?
https://www.youtube.com/watch?v=mHRMrvl2-Ss
A képminőség pont olyan, mint az ilyen falra telepíthető kameráké szokott lenni, szóval az nem ad okot az utólagos szerkesztés gyanújára. És nem látni semmi csíkot, kötélszerűséget ami rá lenne kötve a lábára. De a csatornán található videók között van jópár (nem néztem végig mindet, csak párba belenéztem), ami egyértelműen kamunak látszik.
"az nem ad okot az utólagos szerkesztés gyanújára"
De nem is zárja azt ki.
Ha meg azt vesszük alapul, hogy akármelyik akciófilm tele van olyan jelenetekkel, amik a valóságban nem történtek meg, mi mégis úgy látjuk, mintha valódi lenne... és ma már egy átlagembernek is elérhető az a technika, amivel kisebb-nagyobb kameratrükköket eszközölni lehet.
Megnéztem a csatorna több videóját is. Amikbe belenéztem, azok nagy része a szándékosan gyatra minőségű felvételek kategóriája, mert ugyebár egy pocsék minőségű felvételbe bármit könnyű belemagyarázni. (Kár, hogy némelyiken egyértelműen látszik, hogy utólag lett szoftveresen rontva a minőség.)
Az általad linkelt videóban meg csöppet fura a csajnak a fizikája. Ha valami megragadja, és egy adott irányba húzza, akkor a lába, meg közvetetten a teste nem így állna. Ez tipikusan az utólag odavetített háttér kategóriája. Ha pedig pszichológiailag nézzük: elég furcsa, hogy nem igazán tanúsít ellenállást. Ha valami elragadja a lábadat, ösztönösen megpróbálsz kiszabadulni, részben az elkapott lábad mozgatásával, részben a másik lábbal az elrablóra mért rúgással. Ezek ösztönös reakciók. A lány úgy viselkedik, mint aki számít arra, hogy történni fog vele valami.
kamu természetesen
elég csak megnézni 2 dolgot:
a láda durkálás, soha nem fog senki így ládát durkálni
másik: ilyen robot mondjára szétnézni balra-jobbra, hogy van-e valami ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!