Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan müködik a vr?

Hogyan müködik a vr?

Figyelt kérdés

sziasztok vettem ma egy oculus quest nevezetű vr készüléket és arra vagyok kíváncsi hogy a számítógépemmel hogyan bírom össze kötni ? egy USB c csatlakozó van az egészhez rtx 2070 emen van usb c csatlakozó elég abba bele dugnom és kész is ?

és még annyi hogy aszt mondták hogy a vr tört játékkal is működik és én resident evil 7 et akarom vr ban játszani de ha nem működik vele akkor természetesen meg veszem

2021. nov. 17. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:

hát most elmagyarázhatnám hogyan lehet ezt megoldani, de inkább keress rá youtubeon és megkapod a választ hogyan is tudsz játszani gépről VR-on

szintén van Questem is és vezeték nélküli megoldással játszottam rajta, nem annyira bonyolult

2021. nov. 17. 19:42
 2/7 A kérdező kommentje:
és tört játékról mit gondolsz működik szerinted, ?
2021. nov. 17. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
én nem nagyon foglalkozom már tört játékokkal évek óta, de például a forestet anno törtben toltuk és működött a VR része, viszont a történél sok esetben kicsit utána kell menni, hogy jól működjön
2021. nov. 17. 19:48
 4/7 A kérdező kommentje:
hmm értem
2021. nov. 17. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Resident Evil 7-nek csak PS4-re van VR változata, PC-re nincs.

Nem kellett volna felindulásból megvenni, láttam előző kérdésed, már azt sem értem, hogy ha mindenki Quest 2-t javasolt akkor miért a régit vetted, ennyi erővel többi opciót is megnézhetted volna, ha úgyse hallgatsz másokra.

2021. nov. 17. 21:10
 6/7 A kérdező kommentje:
mert mivel nem találtam quest 2 öt de abba segitsetek hogy hogy birom gépre össze kötni ?
2021. nov. 17. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
mennyiért vetted a questet?
2021. nov. 18. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!