Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vásároltam egy BliTZWOIF 32Gb...

Nagy Bg kérdése:

Vásároltam egy BliTZWOIF 32Gb Pendivot, aminek van mini USB csatlakozója is. Tudom-e a telefonomhoz is használni (android) Huavei Redmi8?

Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Na várjál, ez több sebből vérzik...

1: Huawei nem gyártott ilyen telefont. Xiaomiból van. Szóval milyen telefonod van pontosan?

2: 100%, hogy nem miniUSB-ről van szó. Vagy micro USB, vaga USB C

3: ha amúgy fizikailag belemegy, és OTG képes a telefon, akkor látnod kell a fájlkezelő appban a pendrive-ot.

2021. nov. 16. 11:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindezek mellett ezekről az oldalakról, Wish, Bangood meg hasonlók pendriveot biztos nem vennék. 1-2 gigás pendriveokba szoftveresen belenyúlnak, ráírják, hogy 32 GB.
2021. nov. 16. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Húha, itt van zavar. Az tuti nem miniUSB, mert egyrészt olyan telefonon sose volt, csak microUSB, másrészt ezer éve máshol sincs használva, ráadásul a Redmi 8 USB-C-s. A másik hogy a HuaWei nem csinál ilyen telefonf, hanem a Redmi azaz Xiaomi.

És igen, nyugodtan beledughatod, tudja az OTG-t, működni fog.

#2: A Blitzwolf a teljesen megbízható márkák egyike.

2021. nov. 16. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:

#2 #3

Mindkettőtöknek igaza van. :)

Wish-ről én se vennék soha semmilyen pendriveot (99%-ban még a kínait is hamisítják. :) és szemetet árulnak.)

Ellenben a Blitzwolf valóban nem olyan rossz, pl töltőkben kifejezetten jó, szóval megfelelő forrásból vásárolva nincs vele gond.

2021. nov. 16. 13:44
 5/5 Alex Fly ***** válasza:
@3: és persze volt jó pár telefon mini USB porrtal: Blackberry, Mio, HP... De a gyerek Alcateljén is.
2021. nov. 16. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!