Xbox one controllert csatlakoztatni pc-hez elég egy olcsó mini usb bluetooth adapter is?
Nem, abban nincs bluetooth csak 2.4ghz.
Bluetooth az xbox one S es a limitalt xbox one kontrollerek tobbsegeben van. De azokhoz is legalabb 4.0 adaptert vennek, joval stabilabb, gyorsabb, kisebb aramfogyasztasu.
Csak az az Xbox One kontroller Bluetooth-os, amelyiken rajta van alul a fejhallgató jack aljzat:
Igen, kipróbáltam egy gagyi pár száz forintos USB BT adapterrel is, és tökéletesen működött.
Én Android mikro usb kábellel csináltam, ha rövid, akkor + usb kábel kell.
Vagy veszel Xbox One vezeték nélküli kontroller adapter Windows 10 rendszerekhez.
#2 Az, hogy van-e a kontrolleren jack csatlakozó az még nem azt jelenti, hogy BT-s. Az eredeti első szériás kontrollerek voltak jack nélküliek. Aztán jackesek és még csak utána jöttek Az S típusú kontrollerek a BTvel. Pl még egy 2016os joy is szinte biztos, hogy nem BTs. Onnan tudod megkülönböztetni, hogy az S joyoknak a felső műanyag része egyben van az egész burkolattal, míg a régieknek szét van osztva három részre.
Balról jobbra: fekete klasszik joy, BTs S joy, és BT nélküli Elite. [link] Jól látható, hogy a tetején az Xbox jel körül az első és az utolsó joy fel van osztva külön részekre. Azok nem BTsek.
Még jó, hogy itt tartunk, Mr."Ha nem ilyen controllerem lenne akkor nem tettem volna fel a kérdést".
Mindegyik elemes. Típusszám alapján lenne érdemes neten rákeresni ha külsőre nem tudod eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!