Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha nem én vagyok egy dal...

Ha nem én vagyok egy dal szerzője, de eléneklem és felteszem youtube-ra, akkor a szerző létrehoztathat szerzői jogi követelést?

Figyelt kérdés

8 éve tettem fel egy egy Demjén Ferenc dalt, amit én éneklek, most Demjén Ferenc eltávolitatta szerzői jogi követelés miatt, és kaptam figyelmeztetést.

Ami érdekes hogy csomo Demjén Ferenc dal van még fent...

2021. nov. 14. 16:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ezt hol lehet megnézni hogy kit, mit lehet felhasználni, amin max olyan követelést kaphatok, ahol nincs bevételszerzés?!
2021. nov. 14. 16:55
 12/14 anonim ***** válasza:
A kérdező tényleg nem érti szerintem az egyéni felelősség kérdését.
2021. nov. 14. 16:59
 13/14 A kérdező kommentje:

Előző, értem én, legtöbb videom saját szerkesztés és feldolgozás, csak meglepődtem hogy 8 év után törölték... Ami érdekes, hogy eddig nem volt rajta semmilyen szerzői jogi követelés...bevétel szerzésre is jogosult volt.

Van egy videom, ahol 10 követelés is van, de csak betételszerzés nincs.

[link]

2021. nov. 14. 17:05
 14/14 Mucopus ***** válasza:
Az olyanok mint te mást nem is érdemelnek.sajat ötlet nincs?
2021. nov. 15. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!