Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
A laptopom (Lenovo ideapad 110-15IBR) tegnap óta sz*rakodik... Be akartam kapcsolni és ki írta, hogy indítsam újra, frissítsem vagy telepítsem újra az egész gépet. Mivel egyikkel sem csinált semmit csak az újra telepítéssel így azt választottam. Meg is csinálta 100%-ig, viszont mikor kapcsolt volna be ki írta, hogy a számítógép váratlanul újra indult vagy váratlan hibát észlelt, nem sikerült a telepítés stb. Tegnaptól ezt csinálja nem segít rajta semmi. Amit neten olvastam, hogy ezt és ezt csináljam egyikre sem reagált. Próbáltam a Shift + F10 kombináciot is de nem reagál arra sem. Már nemtudom mit kezdjek, valami tipp?

2021. nov. 12. 15:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!