Photoscape szerkesztőt használok évek óta. Vajon miért nem lehet pár hete használni a PNG képeket a szerkesztésnél?
Figyelt kérdés
Vagyis, ha egy sima képre rá akarom tenni a PNG képet, a gépemen lévő PNG képes mappámban nem mutatja magát a képet, csak üres ikont..-(( De ez CSAK a Photoscape szerkesztőnél van így, ahol azért igen fontos része számomra ez a funkció. Pár hete változott meg. Más funkciók kifogástalanul használhatóak a programban. Köszönök minden ötletet! (telepítettem már újabb verziót is annál is ez van) Lehet hogy kuka ez a fajta képszerkesztő??... Nagyon sajnálnám..2021. nov. 11. 11:26
1/11 anonim válasza:
Most próbáltam a Photoscape v3.7-et (2015 a legfrisebb!) Windows 10 és 7 rendszeren, de nincs vele semmi gond, teljesen jól mutatja a png formátumú képeket (is).
2/11 A kérdező kommentje:
HÁt nekem is az van, kétszer töltöttem le, és nem mutatja a gépemen lévő mappából a PNG-ket-(( Nem tudom mi lehet a gond, mert eddig simán ment évekig...
2021. nov. 11. 11:49
3/11 A kérdező kommentje:
Ja..és Win10 van nekem is..
2021. nov. 11. 11:49
4/11 anonim válasza:
Akkor ott nem a Photoscape-el van gond, hanem a png fájl társításánál változhatott meg valami.
Gépház > Fájltípusok alapértelmezett alkalmazásainak megadása
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos az sem igen lehet, mert van mondjuk 100 png file a mappában, és kb 10-et mondjuk mutat rendesen a többit üresnek mutatja. Néztem hogy hátha a méret is számít de teljesen változó.. Úgyhogy nem tudom mi lehet. De azért megnézem amit írtál ki tudja..
2021. nov. 11. 12:21
6/11 A kérdező kommentje:
Bocsi de mint látható is analfabéta vagyok majdnem a géphez, (csak nagyon alapszint van meg) a gépházat megtaláltam, de ott hol keressem ezt amit írtál? bocsi..-)))
2021. nov. 11. 12:23
7/11 A kérdező kommentje:
Hallelúja megvan! -))
2021. nov. 11. 12:24
8/11 A kérdező kommentje:
No jó feladtam-) Ott végig görgettem mindent de nem tudom mit és hogy stb..
2021. nov. 11. 12:30
9/11 anonim válasza:
Legörgetsz a PNG fájlig (.png) és a jobb oldalon látszik, melyik programhoz van társítva a megjelenítése/megnyitása. Itt azt [link] láthatod, hogy a png fájlra kattintva az IrfanView (képnézegető) program fogja megnyitni a képet. Ezt úgy tudod módosítani, ha rákattintasz (jelen esetben) az IrfanView-ra és betallózod/kiválasztod a gépről az általad használt képnézegető programot.
Képnézegetőnek is a Photoscape-et használod? Akkor azt keresed meg, a Program fájlok (x86)/Photoscape nevű mappában lévő Photoscape.exe-re kattintva.
10/11 A kérdező kommentje:
Nálam (gépről dolgozom egyébként) a PNG-hez társítható lehetéségek a következők: fényképek, metszet és vázlat, opera, paint, paint3D, Sketch Book, és ennyi..Nos ezek közül semelyik nem alkalmas arra hogy megjelenjenek a PNG képek sajnos.-(
2021. nov. 11. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!