Mért nem támogatja a processzorom a Windows 11-et?
sziasztok ugye meg jelent a új Windows 11 de nem tudom fel telepíteni a gépemre amibe egy i5 7400 processzor van fel tudom telepíteni meg mokolva de akkor semmi értelme nincs mert a frissítéseknek búcsút mondhatok ugye eszt mint tudjuk
de van egy kis furcsaság ebben
van itthon egy Pentium 4 R 3.60 GHZ 1 magos processzoros gépem itthon mondom kíváncsi vagyok hogy fel engedi telepíteni és láss csodát fel engedte telepíteni igaz lassú mint a csiga de működik! akkor ez hogy van? valaki el tudná magyarázni?
Miért nem a support.microsot.com-on kérdezed? :D
Mindenre fel lehet telepíteni a Win11-et, még azokra is ami nem támogatott. Kérdés, hogy neked mi előnyöd lesz az OS használatából a nem támogatott rendszeren? :D
nem az a kérdés hogy mi a előnyöm mi a hátrányom hanem az hogy egy i5 7400 at nem támogat de egy ős régi 1 magos processzort meg igen?
és igen mindenre fel lehet telepíteni ami nem támogatott de a rendszer így nem lesz biztonságos mert nem kapom meg a update frissítéseket
Mert így döntöttek. Nem a proci ereje a lényeg hanem a biztonság.
Egyébként 1 évig kap biztonsági frissítéseket, de utána tiszta reinstallal újra felteheted (ha mazohista vagy). Ha nem, maradhatsz a win10-nél még legalább 4 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!