Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan nyerjem ki a képeket,...

Hogyan nyerjem ki a képeket, videókat a régi PCmből? Hova vigyem?

Figyelt kérdés

El akarom vinni valahova a gépet(vagy egy részét?), ahol kiszedik belőle és pendrivera írják a fotókat, videókat, szöveges dokumentumokat. Játékok, filmek nem érdekelnek.

Hova vigyem? Mit szedjek ki a gépből, vagy az egészet vigyem? Mennyibe kerül egy ilyen?

2021. nov. 1. 14:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Milyen gép, és milyen állapotban van?

2021. nov. 1. 14:27
 2/10 A kérdező kommentje:
20 éves, olcsó auchanban kaphatóak(több is van), tökéletesen működnek, de nem fogom egyesével átmásolgatni, 1000 körüli mennyiség van rajta, és nagyon lassúak.
2021. nov. 1. 14:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy jobban jársz, ha magad másolod ki az adatokat róluk.
2021. nov. 1. 15:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Miért? Annyira drága?
2021. nov. 1. 16:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem is az, hogy drága, hanem ez egy annyira egyszerű feladat, hogy felesleges pénzt adni érte, hogy megcsinálják.
2021. nov. 1. 18:26
 6/10 A kérdező kommentje:

Oké, de én nem tudom, hogy kell. Ezt fizetném meg. Egyesével tudok másolgatni, de nem vagyok hajlandó napokat áldozni rá, és azt se tudom, hogy abban a kusza fájlrendszerben megtalálnám e mindet. (nem rendezett, összevissza van minden, nem egy darab képek mappából kell kinyerni az infót)

Szívesen meghallgatom hozzá a módszert, hogyan lehet az összes létező képet, videót, dokumentumot(játékok meg ilyenek nélkül) kiszedni, egyszerre átmásolni..

Egyesével nem fogom áthúzogatni az biztos, inkább fizetek érte, minthogy idegbajt kapjak a lassú gép előtt ülni napokat és keresgetni hol lehet még jpeg, png meg msn beszélgetéses word doksik:) 20 ezer alatt lenne?

2021. nov. 1. 18:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha nem elrendezettek a fájljaid, akkor szerintem végképp ne vidd el más embernek, mivel valószínűleg ki fogják hagyni, ha nem talalják meg rendesen.
2021. nov. 1. 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem júliusban ment tönkre a Lenovo Ideapad, Windows 7 volt rajta. Nehéz volt, de sikerült. Nem lehet csak nyolc cmre kinyitni a laptopot, így kellett kimásolni belőle. Ha jobban kinyitom, akkor nincs kép. Nem volt egyszerű, de sikerült. Informatikus kiszereli belőle a HDD-t és átmásolja pl. külső merevlemezre, de mert minden mappában volt, könnyű.
2021. nov. 1. 21:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha te sem tudod, hogy mi hol van rajta , akkor ahova viszed ott honnan tudnák? Szánj rá egy kis időt, csináld meg magad. A fájlkezelőben keress rá a kiterjesztésekre(pl .doc, .docx, .jpg, .png, .txt stb). Egy ablakba fogja rakni az erdményt. Innen kezdve csak kijelölöd az összeset, áthúzod a pendrájvra egy üres könyvtárba és kész is. Nem kell ezért pénzt adni és nem is tart sokáig.
2021. nov. 2. 10:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi 9es!
2021. nov. 2. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!