Hogyan nyerjem ki a képeket, videókat a régi PCmből? Hova vigyem?
El akarom vinni valahova a gépet(vagy egy részét?), ahol kiszedik belőle és pendrivera írják a fotókat, videókat, szöveges dokumentumokat. Játékok, filmek nem érdekelnek.
Hova vigyem? Mit szedjek ki a gépből, vagy az egészet vigyem? Mennyibe kerül egy ilyen?
Szia!
Milyen gép, és milyen állapotban van?
Oké, de én nem tudom, hogy kell. Ezt fizetném meg. Egyesével tudok másolgatni, de nem vagyok hajlandó napokat áldozni rá, és azt se tudom, hogy abban a kusza fájlrendszerben megtalálnám e mindet. (nem rendezett, összevissza van minden, nem egy darab képek mappából kell kinyerni az infót)
Szívesen meghallgatom hozzá a módszert, hogyan lehet az összes létező képet, videót, dokumentumot(játékok meg ilyenek nélkül) kiszedni, egyszerre átmásolni..
Egyesével nem fogom áthúzogatni az biztos, inkább fizetek érte, minthogy idegbajt kapjak a lassú gép előtt ülni napokat és keresgetni hol lehet még jpeg, png meg msn beszélgetéses word doksik:) 20 ezer alatt lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!