Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Régi laptopom műtétre szorulna...

Régi laptopom műtétre szorulna, úgy tűnik vinyó és videokártya cserére lenne szüksége?

Figyelt kérdés

Egy átlagos helyen mennyit kérnek egy ilyen beavatkozásért(aki el is végzi), Budapesten?

Olcsóbb megjavíttatni egy számomra szuper gépet vagy egyszerűbb vennem egy újat manapság? Ez a gép, akiről szó van, annó olyan 100-120 E FT körül volt árban(Acer, kb 5éves vagy 4).

Melyik éri meg, illetve foglalkoznak ilyennel?

Köszi előre is.

2020. ápr. 10. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Videokártyát biztos nem kell benne cserélni. Abban az árkategóriában már 10 éve is csak integráltat lehetett kapni. Ha az megnyeklett, akkor az CPU csere és lehet reménykedni, hogy nem BGA prociról van szó.

Egyébként a szervizdíjat meg tudod tudni a szerviztől. Felhívod őket vagy küldesz egy emailt, elmondod, mit szeretnél és megmondják, hogy nagyságrendileg milyen áron tudják megcsinálni.

2020. ápr. 10. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
4-5 éves régi? Na ne, ez a Lenovo 7 éves és semmi baja.
2020. ápr. 10. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért akarnád kicserélni benne?

Sajnos nem cserélhető, ahogy a processzor sem, alaplapcserével megoldható, de nem biztos, hogy megérné, az ilyen gazdaségi totálkár szokott lenni.

2020. ápr. 11. 12:50
 4/6 A kérdező kommentje:

úgy, régi, hogy azóta van egy, ami még régebbi :D így jó? :) csak rég nem volt használva, erre értettem, elnézést, ha megakasztott...

nem értek hozzá, én azt írtam ide, amit nekem mondott egy ismerősöm, aki szétszedte.

köszönöm az információt. én tényleg nem értek a lovakhoz.(=laptopokhoz)

2020. ápr. 11. 21:20
 5/6 A kérdező kommentje:
azért, mert a probléma az volt, hogy elindul a gép, hallod a kis hangját, de kb 3 másodperc múlva ki is kapcsol újra, leáll. képernyő full sötét. elég csúnyát esett, és ez a következménye.
2020. ápr. 11. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Szóval leesett, akkor vidd el szerelőhöz, az ingyen átnézi és megmondja, javítható-e és ha igen, mennyiért? Ne add fel, az én régebbi gépem is leesett, de megjavították. Nem haver, szerelő.
2020. ápr. 12. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!