Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől használhat a windows...

Mitől használhat a windows intéző 70% CPU-t?

Figyelt kérdés

A windows intéző 70% CPU-t használ és kb 1,5-2 GB RAM-ot

Viszont ha megnyitom a feladat kezelőt akkor normálisan működik... valakinek van valami ötlete?

2021. okt. 30. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Milyen processzornál és melyik Windows? 64Magos Threadripper vagy valami 2 magos ős i3?
2021. okt. 30. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Indítsd újra! Illetve valami indexelési problémáról is hallottam.

Viszont...

Mi csinálja ezt?

- A Fájlkezelő van megnyitva csak úgy a háttérben?

- a Fájlkezelőben végzel műveleteket? (Milyet?)

- nincs megnyitva a Fájlkezelő, hanem simán a Windows UI zabál ennyit?

Ha a task manager megnyitására eltűnik a jelenség, akkor honnan tudsz róla, hogy észlelted?

2021. okt. 30. 14:30
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
virus
2021. okt. 30. 15:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Első kommentelőnek válaszolva I7-8750H szóval nem egy gyenge proci. Illetve Win 10 pro fullra frissített.

Második kommentelőnek válaszolva, ez egy acer predator helios 300-as és mivel ebbe már az új AeroBlade hűtés van ezért nagyon jól hallani ha valami zabálja az erőforrást mert elég hangosra felpörög. Nincs megnyitva semmi, max torrent de az se mindíg, alapjáratba is előfordul.

Harmadik kommentelőnek válaszolva 4 vírusírtót raktam fel, az összessel teljes vizsgálatot futtattam, találtak pár vírust de sajnos egyik se volt felelős ezért.

2021. okt. 31. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!