Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálja a windows...

Ezt miért csinálja a windows intéző?

Figyelt kérdés

Bocs a hülye kérdésért, ez még anonim módon is majdnem ciki, de nem jövök rá. :D

Szóval win 10 intéző, név szerint van rendezve egy csomó fájl. Normális esetben, ha egyet átnevezek, akkor átugrik oda, ahol a helye van az abc rendben az új név alapján. Ez lenne a normális.

Nos, ehhez képest az én gépemen marad a helyén, ahol van, és csak ha kézzel frissítem, vagy a fejlécre kattintva rendezési sort váltok, akkor kerül a "helyére".

Mivel nagyon sok fájllal dolgozom és az átláthatósághoz fontos a rendezés, ez baromira zavaró.

Viszont beállítást nem látok, hogy automata frissítés vagy ilyesmi.

Mi nem jó nálam?

2020. márc. 23. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez például engem is érdekelne.
2020. ápr. 19. 10:38
 2/6 A kérdező kommentje:
A kérdés azóta is áll, most a munkahelyi gép is elkezdte :(
2020. ápr. 30. 10:48
 3/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
80%
frissitetek hogy "jobb" legyen
2020. ápr. 30. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Gondolom valamilyen bug.
2020. ápr. 30. 12:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Windows 10-em van, írtam is, az már hova legyen jobb?

Jogtiszta, legfrissebb verzió fut a gépen, ha erre gondoltál. Munkahelyin meg aztán pláne.

2020. ápr. 30. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Windows 7-en volt is, 8.1-en nem, 10en megint.

8.1 a király!!!!

2020. ápr. 30. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!