Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy CMD-s intéző ablak kb...

Egy CMD-s intéző ablak kb óránként megjelenik, de nem tudom miért. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
kb óránként, két óránként megjelenik, nem ír bele semmit, 1mp-ig nyíilik meg, majd eltűnik..a gond csak az hogy ha pl játszok akkor abban a pillanatban le is tálcázza a játékot ami viszont iszonyat irritáló..víruskeresést már indítottam a legújabb nod32vel, de semmi, win8-am van és kb 1 hete van ez a probléma..

#CMD #Windows intéző #intéző ablak
2017. jún. 1. 09:20
 1/5 Hominida ***** válasza:
Hogy néz ki ez a CMD-s ablak? Fekete?
2017. jún. 1. 15:45
 2/5 Takysoft ***** válasza:

nyomass le pár spyware irtót.

ha az megvan, akkor lest meg pl Ccleaner-ben, hogy mik indulnak el a windows-zal együtt. azoknak a java része háttérben fut. Ami nem fontos vagy ismerős, azt tiltsd le.

NE letöröld! csak tiltsd le. Ha törlöd, akkor sok vacak visszaírja magát :D

2017. jún. 1. 18:00
 3/5 A kérdező kommentje:

vírus elvileg nem lehet bár azért lehet még csinálok mással is ellenőrzést, az ilyen dolgokat meg alapból szűröm, hogy ne lassítsa semmi felesleges a gépet:)

1.kérdésére válaszolva, igen fekete, nem ír bele semmit, megjelenik, majd eltűnik

valamint kaptam egy tanácsot, hogy talán egy frissítés sikertelenül fejeződhetett be vagy valami, és talán ez okozhatja a problémát..leszedtem a win update-ben lévő 1 frissítést és leszedtem, még délkörül, azóta nem észleltem a problémát úgyhogy lehet ez volt a baja..még kiderül hogy fennáll-e a probléma

2017. jún. 1. 23:39
 4/5 HyperX válasza:
100%
[link] Szívesen :)
2017. jún. 2. 06:48
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi :D egyenlőre úgy tűnik egy utolsó windows frissítés is megoldotta a problémát(amit még nem frissítettem le az update-ben eddig), de ha esetleg fenn áll még a probléma akkor ezt is kipróbálom :)
2017. jún. 3. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!