Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valamiért nagyon lassú az...

Valamiért nagyon lassú az internet és pár játék is, valakinek nem volt hasonló problémája?

Figyelt kérdés
Egy pár hónappal ezelőt a számítógépemen (de csak ezen, az ugyan arra a routerre csatlakozó másik gépen nem) nagyon belassult az internet. Egyszerűen a letöltések 10-20x annyi időbe telnek, weboldalak betöltése szintén lassabb..stb. Sajnos nem sikerült rájönni, hogy mi a probléma oka. Most azonban az egész gép lassú, illetve csak a játékprogramoknál. Gondolok itt a Flight Simulator X-re amivel szoktam játszani. Eddig semmi baja nem volt, maximum grafikán nagyon jól ment semmi akadás. Most viszont ugyan olyan körülmények között eszméletlenül szaggat az egész, lehetetlen játszani. Próbáltam vírusírtást, a megtalált vírusokat törölte a vírusírtó, Advanced SystemCare-t is futtattam, semmi sem változott sajnos. Volt már ilyen jellegú problémám, hogy egyik pillanatról a másikra meghülyült ugyan így egy játék, aztán a végén újraraktam a gépet, úgy megoldódott a kérdés.. :\ Nem tudjátok mi lehet a gond, illetve hogyan tudnám kijavítani?
2010. szept. 2. 20:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Nálam mikor utoljára be lassult a gép,14 trójai volt rajta XD.Kaspersky találta meg őket.

Talán nálad is 1-2-3-4-5-6 kémprogram lassítja a dolgokat.

Minden esetre ajánlom hogy csinálj egy nagy takarítást a gépen.Törölj mindent ami nem kell,játékok,programok,egyébb fájlok.Majd a registry-t is takarítsd ki,példul

Ashampoo Win Optimizer és Registry Mechanic.

Ez a 2 nagyon jó kis progi erre a célra.Ez után pedig csinálj egy töredezettség mentesítést.

Utána biztos gyorsabb lesz,ha nem akkor kémprogramok ügyködnek a gépeden.

2010. szept. 3. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!