Miért csinálja a böngésző, hogy el kezdek írni egy felhasználó nevet vagy egy keresett szót mondjuk egy szótár oldalon és nem az első karakter után teszi a másodikat, hanem elé? Tehát fordítva írja be a szót vagy felhasználó nevet az üres ablakba.
Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 17:44
1/10 anonim válasza:
Azt akarod mondani, hogy JoskaPista helyett atsiPaksoJ amit ír?
Milyen böngészőről van szó?
2/10 Pelenkásfiú válasza:
Nem héber vagy arab nyelvű oldalon vagy? :)
3/10 A kérdező kommentje:
igen ezt csinálja és chrome. csinálni szokta a citromail.hu bejelentkezésnél és ma meg nemet-magyar-szotar.hu oldalon csinálta
2021. okt. 18. 20:00
4/10 Pelenkásfiú válasza:
#3 A szövegmező jobb oldalára írja a betűket vagy ugyanúgy balra, csak mindig elé kerül az új betű?
5/10 A kérdező kommentje:
balra csak elé kerül az új karakter.
2021. okt. 18. 20:15
6/10 Pelenkásfiú válasza:
Elsőként próbáld frissíteni a Chrome-ot!
Esetleg ellenőrizd, hogy a Windowsban a régió nem lett-e elállítva.
Ha nem jössz rá, hogy mi okozza, akkor írd be a címsorba:
about:flags
Ott keress rá, hogy "text direction" és állítsd be, hogy balról jobbra!
7/10 anonim válasza:
insert billentyű lehet benyomodott, asszem meg kell nyomni mégegyszer, de lehet,hogy tévedek,mert nem vagyok jártas ebben
8/10 anonim válasza:
7.vagyok , mégegy eszembe jutott; hogy esetleg a touchpad valahogy azt érzékeli, minthogyha visszakattintanál, de közben meg nem is; hogyha laptopozol.
én nem értek hozzá,de szal remélem, sikerült megoldani/elhárítani a problémát.
9/10 A kérdező kommentje:
most egyelőre, nincs, ritkán találkozom vele hál istennek. de nem touchpadozom. Laptop van ugyan, de monitort használok és külön billentyűzetet. A laptop le van hajtva.
2021. okt. 22. 22:33
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!