Windows: A felhasználói profilt nem sikerült betölteni?
Figyelt kérdés
Tehát. Egyszer csak random, amikor be akartam jelentkezni a felhasználómba, ez az üzenet fogadott: "A felhasználói profil szolgáltatással nem sikerült a bejelentkezés. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni." YT videó alapján, csökkentett módban kicseréltem a NTUSER.BAT(vagy valami ilyesmi) file-t. Nem oldotta meg a problémám, de ha újra csökkentett módban próbálok belépni, pár perc után egy szürke képernyő fogad. Ctrl+Alt+Del működik. Mi lehet a gond? (Windows 10)2021. szept. 2. 16:28
2/3 anonim válasza:
Megsérült valamelyik user adatait tartalmazó állomány (NTUSER.BAT és a társai), ez akár HDD hiba is lehet, ellenőrizni kéne. Ha van másik fiók a gépen abba probálj belépni.
Egyébként nem írtak melyik win a sok közül:)
3/3 A kérdező kommentje:
Mind1, reinstalláltam
2021. szept. 2. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!