Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fagy a gépem? (Kérdésed...

Miért fagy a gépem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést én tettem fel, ezekből van összerakva a gép: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__8..

2 Windows7 van rajta, mindkét rendszer alatt random módon fagy. A memória tudom, hogy kevés, de ezelőtt még kevesebb volt (512Mb) és akkor nem csinálta. Nem jelenik meg semmi kék halál ablak a fagyáskor. Annyi történik, hogy a vinyó olyan hangot ad ki mintha írna, de a visszajelző led fel sem villan, a jobb gombos menü bejön ha kattintok, de 2-3 kattintás után már az sem. Leállítani nemtudom, feladatkezelő nem jön be, minden leáll kivéve az egérmutatót. Ha mozgatom az egeret mozog a mutató is. Ha videót nézek vagy zenét hallgatok, ugyanez történik, csak az éppen lejátszott hangból egy másodperces részletet egyfolytában ismétel.

2010. szept. 2. 15:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Merevlemez rendszeresen töredezettségmentesített, HD sentinel nem talál hibát. Van egy másik vinyóm, de szektorhibás és IDE felületű ami nagyon lassú. Van egy Xp is a gépen, ott eddig nem csinálta, de az a rendszer 1 hónapban kb fél órát megy, azt sem egyszerre. Csak programtesztelés céljából van fent. Adatkábel volt cserélve, pontosan ezen probléma miatt de nem lett jó. A fogyasztásmérésre van eszközöm, a gép, monitor, asztali lámpa, hangszóró, beltéri, stb. minden egy szünetmentesre van kapcsolva. A szünetmentes bemeneténél lemérve az egész a gép terhelése nélkül 140W-ot fogyaszt. Ebből a gép kb. a fele lehet. Egyszóval a táp szerintem bőven elég. A memória beállításhoz, időzítésekhez nem értek, ha valami nem jó szívesen fogadok tanácsot. [link]
2010. szept. 12. 16:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Lemértem a gépet egymagában, alapállapotban 90W, terhelve 115W. Egyébként a processzorcserénél (régen Sempron 2800+ volt), figyeltem, hogy viszonylag alacson fogyasztású processzort vegyek.
2010. szept. 12. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!