Miért nincs internet a laptopomon?
Eddig Wifiről volt net a laptopomon, de az utóbbi hetekben azt csinálja, hogy internetezés közben egyszer csak elmegy az internet és nem tudom többet elővarázsolni. Az elárhető hálózatok között nem mutat egyet sem, pedig társasházban lakom, így normál esetben 10-15 is szokott lenni a listán. Próbáltam már újraindítani ilyenkor, néha működik, néha nem.
Most vettem egy CAT5e hálózati kábelt, de így sem volt internet, bár lehet, hogy nem jól csináltam. Összekötöttem a laptopot és a routert, ezután a telefonos hálózatoknál az új kapcsolat beállítására kattintottam, majd a szélessávú (PPPoE)-re kattintottam, megadtam a routeren szereplő felhazsnálónevet és jelszót, de sajnos írja, hogy hiba.
Mi lehet a probléma, mivel próbálkozzak?
Internet előfizuról hallottál már?
Csatlakozz ahhoz, amit a telefonodon is használsz.
A router felhasz nevét+jelszavát hiába írod be a kapcsolathoz, attól nem lesz neted.
Ez azért még über nagy butaság kategória ahol tartasz.
Ha van routered, azon már be van állítva a PPPoE kapcsolat.
Neked csak össze kell kötni a gépet a routerral és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!