Laikusként újra tudom telepíteni a régi gépemet, amit csak inernetezésre használok?
Újra lett telepítve a sz.gépem, de úgy, hogy konkrétan minden régi dolog rajta maradt, ami annyit jelent, hogy minden driver kétszer van rajta, szóval a memóriája már ettől teli van. Egy ismerős telepítette nekem újra, de rosszabb lett, mint volt. :(
Az a kérdésem, hogy a régi drivereket le tudom-e valahogy törölni, vagy ha nem, én újra tudom-e telepíteni(lehet venni win 7 telepítő cd-t? Ha csak az kell hozzá persze.). Ez egy ezer éve sz.gép amúgy, de nekem munkára pont tökéletes, mert wifivel olyan gyors, hogy 8 órás munkát simán lenyomok home office-ban rajta. Egyedül az a gondom, hogy 1 db képet sem tudok feltölteni, ha kell, mert a rendszernek fenntartott hely tele van.
Sajnos sz.gép szerelő nem foglalkozik a gondommal, mert "elavult" win7 van rajta. 🥴
Esetleg ha Zalaegerszeg környékén tudsz ajánlani valakit, azt egy tábla csokival meg is hálálnám.
Köszi, ha segítesz!
Nem egy nagy varázslat, de nyilván teljesen laikusként belefogni más tészta
Sikerült újra telepítenem az egész gépet teljesen számítógép analfabétaként, nőként, az egyes válaszoló által megosztott videó alapján.
Köszönöm a segítséget! Végre jó lett a gépem, és minden kellemetlenség nélkül tudok dolgozni rajta. 🤩
(3 helyi számítástechnika üzletet hívtam fel, egyikben sem foglalkoztak ilyen géppel. Nagyjából 2 órámba telt mire összevadásztam mindent, és végeztem, szóval ennyi idő alatt kereshetett volna x összeget egy hozzáértő. De nem bántam meg. Ha lejár a próbaidőszak, akkor megrendelem majd az aktiváló kódot 5900 forintért, és reményeim szerint hosszú évekig használnálhatom még a gépemet. 🤩)
Még egyszer köszönöm! 🤗
Sziasztok segítőim!
Ismét kérdezni szeretnék, ha már előzőleg is a segítségetekkel sikerült.
Szóval van egy sz.gépem, amin a gyerek játékai vannak fent(gta, stb), és ezt is újra telepíteném, de fogalmam nincs, hogy ezeket a játékokat miként tudom átrakni egy pendrive-ra, hogy utána visszategyem a gépre, ha újratelepítettem.
Tudna valaki segíteni ebben is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!