Hogyan kerültek pár hónapja a régi iphone-mból az új iphone-ba pl az olvasási listám, könyvjelzőim?
Pár hónapja történt ez már, a régi telefonomból beléptem az összes iclaudomba (van kb 3db) és hiába léptem ki, még is benne maradt jó pár lementés az olvasási listámból és a könyvjelzőimből az egyik iclouból..
Ez hogyan lehetséges?
Már nem tűnt fel csak ez
1-es nem is mondasz hüleséget! Steve Jobsnak volt az a mondása, hogy "Works like magic" :D
Kérdező gondolom ugyanazzal az ApplID-vel vagy bejelentkezve mindkét telefonra... máshogy nem lehetséges.
ehm... szóval mindkét készüléken voltál bejelentkezve ugyanazzal az AppleID-val. Ez már elég, nem kell folyamatosan bejelentkezve lenni.
Amaz feltöltötte az iCloudra a cuccot, emez meg letöltötte.
A két teló között a kapcsolat az ApplID.
És ha letörlöm róla ezeket a dolgokat vissza fognak jönni?
Azért kérdezem mert volt, hogy rokonnak neki adtam a régi iphone-om és elég gáz lenne ha látná a személyes dolgaimat 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!