Wordben van egy letölthető jelentkezési űrlap, amit egy email címre kell küldeni. Kitölthetem wordben?
Figyelt kérdés
A kérdés az, hogy letöltöm, ott van előttem és kitölthetem-e wordben majd így elküldeni vagy kik lel nyomtatni és kézírással kitölteni majd bescannelve elküldeni?2021. okt. 15. 11:39
1/5 A kérdező kommentje:
de wordben hoogy írom alá?? azt mondták nyugodtan töltsem ki wordben aztán küldjem vissza a doksit. Soha életemben nem töltöttem ki ilyet, diákmunkához kell
2021. okt. 15. 12:10
2/5 anonim válasza:
Ha alá is kell írnod, akkor mindenképpen ki kell nyomtatnod. Előtte persze kitöltheted a Word-ben.
3/5 Robivosi válasza:
Sajnos nem egyedi eset. A hirdetőnek illene közölnie, hogy milyen elvárásai vannak a jelentkezési móddal kapcsolatban.
Legjobb, ha megkérdezed őket.
4/5 anonim válasza:
#2 vagyok
Annyit még hozzátennék, hogy miután aláírtad és beszkennelted, természetesen pdf-ben küldjed vissza.
5/5 A kérdező kommentje:
Na, hát kitöltötem wordben, aláírás nélkül, az aláírás részre odírtam, hogy Jóska Pista sk. A pontozott részekre bepötyögtem az adatokat aztán rendeztem a sorokat.
elfogadták :) azt mondta a főnök, hogy "jól van ez így"
2021. okt. 16. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!