Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pcx-szel kapcsolatosan mi a...

Pcx-szel kapcsolatosan mi a véleményetek, vásárolt már valaki tőlük bármit is? Mennyire számítanak megbízható boltnak?

Figyelt kérdés

#Pcx vélemények, tapasztalatok
2021. okt. 15. 07:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"hanem 1-2 éven belül"

A magyar viszonyokat ismerve még az is lehet, hogy két év múlva már csődeljárás alatt lesznek.

A hardverpiac meg félévente változik, ha tegyük fel most azt írjuk hogy jó a PCX de két év múlva már 20% felárral fognak dolgozni akkor is oda mész? :D

Lehet az előző felhasználó kicsit erősen fogalmazott, de ez így tényleg nagyon óvodás szintű kérdés.

2021. okt. 15. 16:52
 12/17 anonim válasza:
10# nem lesz olcsóbb. ez a titok :D
2021. okt. 15. 17:53
 13/17 A kérdező kommentje:

Nincs jobb dolgod mint itt trollkodni?

A pcx túlélte a gazdasági válságot nem zártak be valószínűleg 1-2 év múlva is működni fog, az árakat nem hoztam fel ez a te agymenésed. Azt kérdeztem a pcx megbizható bolt-e. Ha most az valószínűleg 1-2 év múlva is az marad.

Tégy már magadnak és nekem is egy szívességet, görgess már tovább a kérdéseken. Mindenki jobban jár.

2021. okt. 15. 18:26
 14/17 A kérdező kommentje:
11-es ha szerinted óvodás szintű a kérdés, miért olvasod és miért válaszolsz rá? Óvodás szintűnek érzed magadat is?
2021. okt. 15. 18:28
 15/17 anonim válasza:
Várd meg az új ddr5-os ramot, processzort
2021. okt. 16. 16:30
 16/17 A kérdező kommentje:
15-ös köszi a hozzászólást. Valóban megfontolandó megvárni most már az DDR5-ös memóriákat illetve az azt támogató processzorokat és alaplapokat.
2021. okt. 16. 16:46
 17/17 anonim válasza:

Igen, ha nem annyira sürgős.

Játékra vagy munkára kell?

2021. okt. 16. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!