Pcx-szel kapcsolatosan mi a véleményetek, vásárolt már valaki tőlük bármit is? Mennyire számítanak megbízható boltnak?
"hanem 1-2 éven belül"
A magyar viszonyokat ismerve még az is lehet, hogy két év múlva már csődeljárás alatt lesznek.
A hardverpiac meg félévente változik, ha tegyük fel most azt írjuk hogy jó a PCX de két év múlva már 20% felárral fognak dolgozni akkor is oda mész? :D
Lehet az előző felhasználó kicsit erősen fogalmazott, de ez így tényleg nagyon óvodás szintű kérdés.
Nincs jobb dolgod mint itt trollkodni?
A pcx túlélte a gazdasági válságot nem zártak be valószínűleg 1-2 év múlva is működni fog, az árakat nem hoztam fel ez a te agymenésed. Azt kérdeztem a pcx megbizható bolt-e. Ha most az valószínűleg 1-2 év múlva is az marad.
Tégy már magadnak és nekem is egy szívességet, görgess már tovább a kérdéseken. Mindenki jobban jár.
Igen, ha nem annyira sürgős.
Játékra vagy munkára kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!