Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pcx-szel kapcsolatosan mi a...

Pcx-szel kapcsolatosan mi a véleményetek, vásárolt már valaki tőlük bármit is? Mennyire számítanak megbízható boltnak?

Figyelt kérdés

#Pcx vélemények, tapasztalatok
2021. okt. 15. 07:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Egy rakas cuccot vettem naluk, teljesen megbizhato uzlet, sose volt bajom veluk.
2021. okt. 15. 07:55
 2/17 anonim ***** válasza:
Többször vásároltam tőlük, nekem eddig semmi problémám nem volt velük. Komplett gépeket raktam össze a tőlük rendelt cuccokból.
2021. okt. 15. 07:55
 3/17 anonim ***** válasza:
korrekt hely, sok pénzt hagytam már náluk gond nélkül
2021. okt. 15. 08:24
 4/17 anonim válasza:
Megbízható. Nem ugymint ifos, akik hazudnak egesz ejjel...
2021. okt. 15. 08:27
 5/17 anonim ***** válasza:
Megbízható, precíz csapat.
2021. okt. 15. 09:10
 6/17 anonim ***** válasza:
6 éve vettem a pc-met alaktrészenként összeszereléssel, amit a ami napig használok. Már akkoriban is bevált jó hírű webshopnak számított, azért választottam őket. Gondolom ez azóta sem változott.
2021. okt. 15. 09:11
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is most szeretnék majd a közeljövőben egy csúcsgépet összeállítani és rájuk gondoltam csak eddig még semmit sem vásároltam náluk. 1-1,5 milliós gépet meg nem mindegy hol állít össze az ember.
2021. okt. 15. 10:06
 8/17 anonim ***** válasza:
Eskuszom nem ertem mire jok ezek a kamuzasok, hogy a kozeljovoben (5-8 ev mulva) majd (tehat kb. soha) ossze akarsz allitani egy csucsgepet (igazabol minecraftozni kell) 1-1.5 millioert (arra szamitasz hogy a nagyitol kapsz erettsegire 150 rugot es gepre koltened).
2021. okt. 15. 11:15
 9/17 A kérdező kommentje:

8-as,

nem kamuzok és nem 5-8 éve múlva akarok gépet összeállítani hanem 1-2 éven

belül, és szerettem volna infókat gyűjteni mivel régen vettem már gépet. Számomra az 5-8 év az amúgy sem a közeljövő, de lehet Számodra annak számít. Utálom a minecraftot, életembe nem játszottam vele és soha nem is szeretnék, továbbá felnőtt ember vagyok, és hogy tudd, egy nagyszülőm sem él, sőt egyikőjüket sem ismertem illetve és saját erőből akarom megvenni a számítógépet. Mindent összefoglalva, mindenben amit csak leírtál, tévedtél és téves feltételezésre jutottál, úgyhogy sok értelme nem volt a hozzászólásodnak.

Másik dolog ha nem tetszik egy kérdés, nagyon egyszerű a megoldás, görgess tovább, nem kell még elolvasnod sem a kérdést, választ, hozzászólást pedig főleg nem kell írnod.

2021. okt. 15. 14:04
 10/17 anonim ***** válasza:
74%
1-2 even belul 1-1.5 millioert vennel szamitogepet (ami amugy szinten a nevetseges kategoria, nem mindegy am hogy 1 vagy 1.5 milla amit almodban osszekattintgattal), es most akarod tudni melyik bolt megbizhato? Ember, hol elsz te? 2 ev mulva a mostani arak akar triplajukra is emelkedhetnek vagy megfelezodhetnek, a forint 30%-ot inflalodhat, bedolhet kb. a fel orszag, hova tervezel ennyire elore?
2021. okt. 15. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!