Tegnap még tökéletesen müködött a shift-billentyű. ma meg már egyik sem a kettő közül, nem csináltam ma még semmit a gépen, megpróbáltam belépni egyik helyre, nem engedett, kértem jelszóemlékeztetőt, e-mailcímemre se jutottam be. mit tegyek?
nem működik egyik shift sem, kérdőjelet is egy másik kérdés végéről kellett idemásolnom, hogy elfogadja
megpróbáltam belépni fb-re nézem nem tudok
3x beírtam ajelszót, nem sikerült
jó mondom ez biztos valami hiba kértem elfelejtett jelszó-kódot
lépnék be az e-mailemre, nézem, nem sikerül
aztán egyszercsak észrevettem, hogy mikor itt gyakorin küldtem volna valakinek üzit, zárójel, és utána nagy n-betűvel kezdtem volna a mondatot, nem sikerült, akkor szúrtam ki, hogy nem működik a shift
gyakorin csupa kisbetűs a jelszavam, ide azért tudhattam belépni
másik két helyen megpbóáltam a másik shifttel is nem működött
caps lockkal be tudtam lépni fb-re
de zárójelet pl nem tudok írni, meg most folyamatosan váltogassam a capslockot ? mán örülök,hogy a fbre be tudtam lépni.
egyik shift sem működik,caps lockkal tudtam nagy betűt csinálni
ja és újraindítottam a gépet, és még mindig nem működik, tegnap még tökéletesen működött mind a két shift
többi billentyű úgynézem, jó
telepítettem ezt a chipset ugye az előbb,meg még azt a pointing device-t is most, most kérte az újrainditást, na, és szoval még mindig nem jó sajna
kettőspontot sem tudok írni igy amúgy, meg zárojelet
köszönöm az eddigieket valoszinuleg usb s billentyű lesz a megoldás
mg még majd lefuttatom végig a virusirtást
Ha nagyon hiányzik a kettőspont meg a zárójel:
Win > beírod: osk > Enter
áh, köszi, ez király:) akkor igy majd szakdolgozatot is fogok tudni írni xdd
hu, ez nagyon jó, ezt köszönöm, hogy megosztottad<3
"varjunk,akkor lehet,hogy most rendszervisszaállitok megnézzük mit tesz a gép"
Ezt miből gondoltad, mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!