Tegnap még tökéletesen müködött a shift-billentyű. ma meg már egyik sem a kettő közül, nem csináltam ma még semmit a gépen, megpróbáltam belépni egyik helyre, nem engedett, kértem jelszóemlékeztetőt, e-mailcímemre se jutottam be. mit tegyek?
nem működik egyik shift sem, kérdőjelet is egy másik kérdés végéről kellett idemásolnom, hogy elfogadja
megpróbáltam belépni fb-re nézem nem tudok
3x beírtam ajelszót, nem sikerült
jó mondom ez biztos valami hiba kértem elfelejtett jelszó-kódot
lépnék be az e-mailemre, nézem, nem sikerül
aztán egyszercsak észrevettem, hogy mikor itt gyakorin küldtem volna valakinek üzit, zárójel, és utána nagy n-betűvel kezdtem volna a mondatot, nem sikerült, akkor szúrtam ki, hogy nem működik a shift
gyakorin csupa kisbetűs a jelszavam, ide azért tudhattam belépni
másik két helyen megpbóáltam a másik shifttel is nem működött
caps lockkal be tudtam lépni fb-re
de zárójelet pl nem tudok írni, meg most folyamatosan váltogassam a capslockot ? mán örülök,hogy a fbre be tudtam lépni.
egyik shift sem működik,caps lockkal tudtam nagy betűt csinálni
ja és újraindítottam a gépet, és még mindig nem működik, tegnap még tökéletesen működött mind a két shift
többi billentyű úgynézem, jó
ja akkor el is kell őket inditani,
kérdöjel
es amúgy gyorsan telepíti
és melyik kapcsolodik a betűkhöz , billentyűkhöz, karakterekhez ezek közül
kérdőjel
kérdpjel
Nem tudom, melyeket töltötted le, de ha már ott vannak, akkor telepítsd a következőket:
1. chipset > gép újraindítása
2. pointing device > gép újraindítása
ja és akkor úgy látom külön kell ujrainditani mindkettő után nem elég egyszer, de mindegy, akkor megnézzük
meg még majd lehet tudok szerezni billentyűzetet olcson ,majd ennek is utána járok,hogy usb-s billentyű
itt amúgy nincs olyan hogy pointing device
win7 32bit
a chipset -et föltelepítettem a másikat nemtom mi de nem írt ilyet,hgoy inditsa ujra, azt mondta, telepités kész
de nem müxik egyelőre, lehet,hogy tényleg újra kéne inditani
de még megpróbálom ez,thogy kikapcsolom
és szétdarabolom csavarhuzoval ugy hogy konektorba se lesz bedugva
vagy nemtom, szerintem ez nem jo, mert tegnao még müködött végig egész nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!