Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen élvezhető játékot...

Milyen élvezhető játékot tudtok ajánlani, amiben minimálisak azok a dolgok, amiktől az ember idegrendszere kikészül, mint pl a lolban?

Figyelt kérdés

Értem s tudom, hogy a lolban ha béna vagyok akkor vesztek, kapok ki, leszek ideges. Na de aki ismeri a játékot tudja miről beszélek.

Valamilyen élvezhető játékot keresek.

2021. okt. 6. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Sakk.
2021. okt. 6. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a Godus-t nagyon szerettem mindig. Pár évente előveszem és beletolok pár 10 órát. Idegrendszered tuti nem fog tőle kikészülni, semmi olyan nincs benne. [link]
2021. okt. 6. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 mekkor reményeim voltak ebben a játékban. De nem véletlen, hogy a steam egyik legrosszabbra értékelt játéka :(
2021. okt. 6. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha rengeteg a szabadidőd (tényleg nagyon sok) akkor a Warframe-et ajánlom...

Egyáltalán nem ajánlom a Heartstone-t mert ott idegroncs leszel :D

Ha ismét sok időd van és érdekel a stratégia akkor europa universalis 4 (most ingyenes volt Epic en) Path of Exile (ezt csak akkor ajánlom ha sok felesleges pénzed van)

Na a free to play játékokról ennyit.

Másokkal én nem is szoktam játszani viszont egy Diablo 3-at azért végig vinnék, Far Cry 6, Resident Evil Village (de nem játszottam vele csak nem lenne rossz), Days Gone..Vagy Forza Horizon 4.

2021. okt. 6. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Kenyérszimulátor.
2021. okt. 6. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!