Valószínűleg letiltott valaki Facebookon, mégis tudtam neki üzenetet küldeni?
A profilját már nem látom, de a Messengeren elküldött üzenetek hibaüzenet nélkül elmentek. Ugyanakkor az üzenetek státusza "elküldve" marad, nem kapja meg, illetve nem olvassa el az üzenetet.
Ez mit jelenthet? Valamiféle spam-ban köt ki? Van rá esély, hogy elolvassa? Meg lehet ezt kerülni?
Felfüggesztette a profilját és csak az üzenet rész, azaz a messengert hagyta nyitva.
Ha ismerősöd az illető, akkor ha a profilját felfüggeszti és csak a messenger nem zárul le, akkor a chatben nála az van írva legfölül az adatainál, hogy:
Az ismerősöd volt a Facebookon.
Ha pedig nem volt az illető az ismerőseid között, akkor meg az van írva:
A Messengert a Facebook nélkül használja.
Nem volt ismerősöm. Nem tudom, hogy így egyáltalán le tudott-e tiltani. Lehet, csak elrejtette a profilját előlem és csak a Messengeren tiltott le?
De akkor meg miért "Elküldve" az üzenetem státusza.
Ha az illető nem volt ismerősöd, ettől függetlenül le tud ugyanúgy nyugodt szívvel tiltani, ha valami olyasmit csináltál.
De ha a profilját nem adja ki a kereső, de a messengeren tudsz neki írni, akkor csak a profilját függesztette fel és sokaknak a messenger attól még az nyitva marad.
És azért csak elküldve van nála az üzeneted, mivel nem azt a profilját használja, amit éppen felfüggesztett, így most nem tudja megnézni az üzenetet, amit messengeren írtál neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!