Mi a jelszó a modem usb-nél?
Figyelt kérdés
Sziasztok egy olyan segítséget szeretnék kérni tőletek, hogy van egy ARRIS TG2492 típusú modemem, úgye ennek a hátuljába van egy usb port oda be raktam egy 8gb fat (formázással) egy pendrivét olyan reménnyel, hogy egy kissebb házi "fájl szerver" legyen addig el jutottam, hogy beirom a "\\192.168.0.252\USB_A" hállozai cucook hozzáadásnál ez a gépbe és csatlakozna de akkor valamilyen felhasználó nevet és jelszót kér oda melyiket adjam? probálkoztam mindennel de eddig semmi... valami ötlet?2021. okt. 3. 19:04
1/5 A kérdező kommentje:
Vagy is sikerül félig bejutni úgy, hogy "Everyone Access" engedélyezem de akkor pedig nem tudom létrehozni semmit mert adnim engedélyt kér
2021. okt. 3. 19:07
2/5 Argloss válasza:
3/5 anonim válasza:
Az usb port használatát a szolgáltató korlátozhatja!
4/5 A kérdező kommentje:
#3 ilyen esetben nincs megoldás?
Vegyek a modem mellé egy router és azon keresztül probáljam?
2021. okt. 3. 19:21
5/5 anonim válasza:
Ha a szolgáltató letiltotta az port használatát, nem tudsz mit csinálni vele. - De ezt ők tudják megmondani, így van-e...
Ha belefér a költségvetésedbe egy router (és nem csak a 8 GB pendrive játszik), akkor inkább az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!