Miert nem működik a roextended az ets2-n?
Sziasztok!
Bizonyára már baromi unalmas a sok hülye kérdésem, de ezzel nem tudok máshova fordulni, és az ETS folyamatos szarakodása, állandó kudarcok és összomlások, és emiatti agymenéseket is felülmúlja, ami ma a Roextended map telepítése után történt. Megjegyzendő, korabban a RusMappal már eljátszottam ugyanezt, és félő, hogy gyakorlatilag a Promods-on, és AddOn-jain kívül már más mod el sem tud futni az ETS-emen, ami nekem felettébb dühítő, mert nem azért fizettem Dlc-kel együtt legalább 20ezer forintot, hogy egy új mod után összeomoljon. De nézzük is mi történt: idáig az ETS2 teljesen hivatalos, 1.41-es verzióját használtam, kiegészítve néhány add-onnal (macedonia rework, middle-East, Ukraine Expansion). Ez idáig oké, tökre működött. Tegnap megvettem az Iberiát, hogy kompatibilis legyen vele a Red Sea és a Roex (utóbbit korábban nem használtam, de mivel rengeteg új város és terület van benne, előbbi promodsos területeken is, így ha nem fog működni, valószínűleg abba is hagyom az ETS-t - bocs, nekem kell a minél realisztikusabb játékélmény). Mielőtt bárki mondaná, igen, az ETS2 1.41-gyel kompatibilis verziót szedtem le. Rusmap-om nincs, nem is lesz (régen ugyanazt csinálta mint a Roex, és úgyis lassan jön a Heart of Russia), így a road connections-nál a promods-szal, és a Middle East-tel csatlakozó verziót töltöttem le hozzá. Mivel olyan változat nem volt, hogy csak ezzel a kettővel kompatibilis Roextended, külön szedtem le a promods-osat és a Middle-Easteset, előbbinél ki is volt írva, hogy javítva, és nem omlik össze. A modok bekapcsolásánál a road connsectiont még direkt a többé Roextended fölé helyeztem. Amikor beléptem a játékba, a térkép már el volt csúszva, de még ez sem zavart, mert a játékélmény a fontos, nem a térkép nézegetése. Mivel a székhelyem Brassóban van, ezért onnan vettem fel rögtön egy fuvart, hogy tesztelem, működik-e a mod. Hogy rövid legyen, Ramnicu Valcea-ba indultam volna - ez a város már a Roexen van. Amikor rányomtam, hogy töltsön be, pár másodperc töltés, majd hirtelen összeomlik a játék. Még egy próbálkozás újra, majd harmadjára is (negyedjére már nem próbálkoztam). Miért csinálja ezt a játék? Lehetőleg azonnal, a problémát megoldó megoldásra van szükségem, mert egészen egyszerűen ez így egyáltalán nem oké, hogy minden utasítás szerint csinálva a dolgokat történik ez. A roex-re pedig amúgy is szükségem lenne - engem csak a keleti régió érdekel, Románia, Ukrajna, és egy kis Oroszország - ezek mind azok amikef a Roextended tud megadni (mármint jóval realisztikusabb változatban). Sürgősen megoldást keresek a problémámra
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!