Hogyan lehet letölteni a képet ?
Figyelt kérdés
PC-n azaz számítógépen,ha fel lépek instagram ra és valakiről le töltenék egy képet hogy be állítsam a gépemen háttérképnek azt hogy lehet? jobb klikket nyomok és csak annyit ad be hogy mentés másként de nekem nem az kell hanem hogy kép mentése másként,mert a mentés másként az csak a honlapot tölti le és nem a képet . nagyon kéne a segítség,köszi előre is a segítséget.2021. szept. 27. 22:35
1/10 KmsRys válasza:
Nem tudom mennyire értesz hozzá, de böngészőtől függően megnyitod az oldal forrását, és ott megtalálod a kép linkjét, megnyitod új lapon, és le tudod menteni a képet.
2/10 A kérdező kommentje:
nem értek hozzá mire kell nyomni stb
2021. szept. 27. 22:57
3/10 KmsRys válasza:
Milyen böngészőt használsz? Talán tudok linkelni egy útmutatót hozzá.
4/10 A kérdező kommentje:
google chrome
2021. szept. 27. 23:01
5/10 anonim válasza:
Vagy a böngésző temp könyvtárából is ki lehet másolni (ha megtalálod).
6/10 A kérdező kommentje:
ehhez hülye vagyok esetleg retard nyelven le tudnád írni mire nyomjak mit keressek esetleg képet be tudsz küldeni hogyan csinálod?
2021. szept. 27. 23:05
7/10 KmsRys válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
ah köszi
2021. szept. 27. 23:09
9/10 A kérdező kommentje:
amúgy a kép full HD bna lett fel töltve aztkéne tudni hogy hogyan lehetne abban a formátum,ban le tölteni ahogy az adott kép fel lett töltve .
2021. szept. 27. 23:12
10/10 lali51 válasza:
Megnyitod a kepet teljes képernyőn, a Windows kêpmetszővel csinálsz egy mentés másként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!