Youtube prémium ingyen,hogyan?
Figyelt kérdés
Sikerült a spotify prémiumot letölteni és működik is
Googleból töltöttem le,több barátnak is működik
Youtube prémiumot is meglehet így szerezni?
Van valalkinek ezzel tapasztalata
Igen csóró k... vagyok ha így tetszik :)
2021. szept. 23. 15:50
1/6 Pelenkásfiú válasza:
Attól függ, hogy mire van szükséged a premiumból.
Van egy "YouTube Vanced" nevű app.
Reklámmentes, háttérben is lejátszhatod a videókat..
2/6 anonim válasza:
1 kis pizza ára havonta ha úgy teszik.
3/6 anonim válasza:
Kizárt. Már a "Spotify Premium ingyen" is necces. Jó páran vetítettek nekem, hogy egyszer kipróbálták, és nekik azóta ingyenes a Premium, aztán kezembe véve a telefont, kiderült, hogy egyetlen Premium funkció sem működik rajta, sima ingyenes alap Spotify tagság. Ilyenkor megy a dödögés, hogy "de nekem igenis működik", "valamit elnyomtál", satöbbi. Egyszerűen nincs olyan, hogy egy online kapcsolatot igénylő szolgáltatást az okos magyar ember átver, hogy ne kelljen fizetni.
4/6 anonim válasza:
#2: A múltkor egy tizenéves társaság a "Mekiben" szidta mellettem az étterem Wi-Fijét, hogy mekkora sz**, le lett korlátozva, nem lehet semmit letölteni, stb. Közben vagy 3000 forint értékű kaja volt a tálcájukon, de ezek szerint mostanáig a Mekibe jártak Wi-Fin letölteni dolgokat. Kétezer forintjuk már nem volt mobilnet előfizetésre? Otthon nincs internet? Teljesen érthetetlen.
5/6 anonim válasza:
Youtube Vanced létezik és biztonságos is ha a hivatalos oldalról töltöd le :)
6/6 anonim válasza:
A youtube családi előfizétés 2700ft
5 embert pedig meghívhatsz. Ha pedig megosztjátok az előfizetés árát akkor kb 540ft-ra jön ki...ebből lassan kenyeret nem lehet venni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!