NCore on mindenki vásárolhat prémium tagságot?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy barátomnak van nCore fiókja és küldene nekem meghívót, csak nem tud, mert nincs neki. De elvileg az ilyen magasabb rangokkal már lehet, illetve a prémium tagsággal. Ezt a tagságot bárki megvásárolhatja? Én úgy tudom, hogy havonta egy ezres.2021. ápr. 8. 19:00
1/3 anonim válasza:
Természetesen minden nCore felhasználó vásárolhat Prémium tagságot.
4.95$ 1 hónapra ami nagyjából 1500Ft, nyilván ha egyszerre több hónapra vesz Prémiumot olcsóbban jönn ki a havidíj.
Azt figyelembe kell venni hogy a meghívóhoz nem elég a Prémium vagy a Elite/Legend/Feltöltő rang, szükséges még 2000 pont is az oldalon.
Ha van Prémium (és/vagy az előbb felsorolt rangok közül valamelyik rangja) + 2000 pont-ja akkor gond nélkül megtud hívni.
Üdv!
2/3 anonim válasza:
Ha vesz prémiumot, akkor csak 100 pont egy meghívó:)
3/3 anonim válasza:
Hát akkor elnézést. Én is az nCore wiki-ről tájékozódtam és ott ilyen nincs megemlítve.
Anno akkor voltam utoljára Premium tag amikor mindenkinek (nyilván Elite és felette illetve Prémium) 50 pontba került a meghívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!