Geforce Now mennyire fogyasztja a mobilnetet?
Helló. Mostanában találtam rá, és eddig nagyon be is jött a Geforce Now, mert akár telefonon is tudok játszani pl steam-es játékokkal. De mivel jelenleg Vodephone-nál vagyok és a csomaghoz "csak" 1gb adatforgalom jár, ezért nem mertem azon használni, csak wifi-n. Ezért kezdtem el nézelődni korlátlan adatforgalom után. Találtam a digi-nél egy olyan csomagot, ami a Vodafone-hoz képest nagyon kedvező, csak nem tudom, hogy mennyire lenne elég a 30 GB, ha geforce-t akarok használni.
Vagy ha esetleg tudnátok ajánlani szolgáltatót, ahol van tényleges korlátlan adatforgalom, az is jó lenne.
Előre is köszi a segítséget.
Hát attól függ hogy mekkora felbontáson használod. Sajnos eléggé zabálja főleg ha 1080p-ben tolod. (10-15 GB óránként!)
Szóval nem annyira ajánlom hogy nekiállj 30 GB-os csomaggal, mert 2-3 óránál tovább nem igazán tudnál többet játszani. Szerintem maradj a Wifi-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!