A Google hangalapú gépelés fogyasztja a mobilnetet?
Figyelt kérdés
A Google billentyűzetre gondolok (Androidos mobilon)2018. dec. 2. 13:12
1/7 anonim válasza:
folyamatos adatfolyam megy a szerverek felé, persze hogy fogyasztja, de az újabb Andoridon szerintem lehet monitorozni, hogy melyik alkalmazás mennyi adatot forgalmaz a telefonon. De ha nincs beépítve ilyen adatforgalom mérő, ami lebontja alkalmazásokra, akkor tuti van az áruházban ilyen app. Tedd fel, és ellenőrizd melyik program mennyi adatot forgalmaz, és ha mobilneten lógsz lődd ki azt a programot ami nem kell, vagy állítsd be, hogy az csak wifin működjön mobilneten ne.
2/7 Szirty válasza:
Minden online szolgáltatás használata adatforgalmat generál.
Te nem így gondolod?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, épp ez volt a kérdésem, hogy ez egy online szolgáltatás-e. Nem tudom, hogyan működik a hangalapú gépelés.
2018. dec. 2. 14:57
4/7 anonim válasza:
Hmmm, hogy a Google online szolgáltatás-e???
Nézzük: Tudsz offline keresőt használni? :)
5/7 A kérdező kommentje:
De mint írtam, ez a billentyűzeten (Gboard) van, amit én ugye letöltöttem. Nem tudom, melyik funkciója online, melyik nem. Nem vagyok informatikus, nem értek hozzá.
2018. dec. 2. 16:28
6/7 Szirty válasza:
"Nem tudom, melyik funkciója online"
Letiltod a telefonon a net hozzáférést (a mobil adatforgalmat és a WiFi-t is!).
Aztán kipróbálod működik-e :)
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, már megcsináltam ezt azóta :))
2018. dec. 3. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!