Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Viber pár napja nem működik...

Viber pár napja nem működik jól tapasztalt valaki hasonló hibát?

Figyelt kérdés

Kb hétvége óta nem mindenkitől kapom meg, amit ír. Ők mindent tőlem,de én tőlük nem! Viszont képernyőfotók alapján mind úgy látja,tehát azt jelzi nekik megkaptam csak nem olvastam ( 1 és 2 pipa változó, de sosem lila/olvasott). Nincs tiltás egyik oldalról sem, frissítettem,aztán ma már újra telepítettem akkor sem jó. Vírus nincs,net stabil. Családtagok közül pl kettőtől megkapom egytől néha,egytől nem, barátok esetén is logikátlan. Semmi más applikacióval nincs gond WhatsApp is gond nélkül megy.

Mi lehet a gond? Sok - sok éve használom vibert soha nem volt ilyen probléma, teljesen logikátlan is egyik embernél csinálja másiknál nem, aztán este akivel simán beszéltem ma délelőtt megint írja miért nem felelek...meg sem kaptam üzenetét. Ránéztem a telójára tényleg írt, egyszerűen nem értem.

2021. szept. 15. 13:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Régen használtam a vibert, a fenti hiba akkor is előfordult.
2021. szept. 15. 14:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nekem eddig soha, de elég érdekes (leginkább idegesítő, főleg mert több napja tart nem egyszeri eset).
2021. szept. 15. 19:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!