Mi történt a csempékkel? Firefoxa régen le lehetett tölteni kiegészítőt, mely segítségével a kedvenc oldalakat csempékbe lehetett rendezni, ill. saját hátteret is lehetett beállítani a csempékhez.
Úgy érted, azon nem történik semmi, ha a registry kulcsod úgy beírod?
Nekem működött, még a régebbi-nél is, ez az új firefox, csak azért van, mert az eredeti firefox-ot nem volt értelme rátenni, amit én használok. Viszont még egy módszer:
Keresd meg, a firefox.exe helyét, ahová telepítetted, azon belül, lesz egy updater.exe, mivel te medium integrity-n futtatod a firefox-ot, és a szolgáltatás, admin szinten fut, így az updater-t alapjáraton hiába tiltod le normális módszerrel, ami ezt követi:
A chml-t futtathatod adminként, ha nem jó, akkor process hacker-be, futtasd a cmd.exe-t system-ként, vagy trustedinstaller-ként, és úgy írd be a parancsot. Ezzel letiltod, és korlátozod csak a system engedélyére az updater.exe-t
chml.exe "Az elérési útvonala, az updater.exe-nek, az idézőjelekre szükséged lesz" i:s -nfs -nw -nr -nx -b
A parancs visszavonása:
chml-exe "ugyanúgy az elérési útvonal" -rl
Én ezt jobb klikkes menübe tettem, ha kell megoldhatjuk, de működik anélkül is.
"Úgy érted, azon nem történik semmi, ha a registry kulcsod úgy beírod?"
Igen. Nincs látható hatása.
Az updater.exe-t már korábban kiirtottam.
Hmm, ez így érdekes. Ha gondolod, ránézhetünk. Mert igazából nekem ott sok érték van módosítva:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!