Mi történt a csempékkel? Firefoxa régen le lehetett tölteni kiegészítőt, mely segítségével a kedvenc oldalakat csempékbe lehetett rendezni, ill. saját hátteret is lehetett beállítani a csempékhez.
Folyt.
Frissítettem a firefoxot, aminek az lett az eredménye, hogy összementek a csempék, nagyságot sehol nem lehetett beállítani. Úgy gondoltam, hogy visszaállítom a gépet korábbi időpontra, ami sikerült is, de a csempék végleg eltűntek, csak ez a firefox által kínált van, de itt se tetszés szerinti sort és oszlopot, se hátteret nem lehet beállítani, szóval nem tetszik. Nem tudom a régit honnan töltöttem le, mert a kiegészítő keresésénél nem találom. Van valakinek ötlete, hogy honnan lehet letölteni, vagy a firefox megszüntette ennek lehetőségét?
Hát kérdező, a régi verziószámát tudod? Igazából, a régi-t kell telepíteni, miután
%Appdata%\Roaming\Mozilla
%Appdata%\local\Mozilla
Ezekről biztonsági mentést csináltál, amint felraktad a régi-t
About:profiles
Ott lesz a régi profilod, minden beállítással.
Bár szerintem a 79.0-s az ami kell neked
Nem, ez tévedés. Ki lehet kapcsolni, az automatikus frissítést
Itt egy fájl-t kell átírni csak, próbáld meg, működni fog. Nekem se frissít a firefox magától, a módszer miatt.
Dehogynem :D Mindenre van megoldás, erre is:
Elég, ha kitöröljük a háttér frissítési szolgaltátást, ez a 90-es verziónál is működik.
Ezt már én is megtaláltam, nem frissít ugyan, de folyamatosan nélkül zaklat a felugró ablakkal hogy frissítés érhető el.
"Use a background service to install updates" opció pedig nincs a general beállítások között.
Akkor a következő módszer:
regedit:
HKEY_Local_Machine\Software\Policies\Mozilla\Firefox
Új dupla szó (32-bit)
DisableAppUpdate
Értéke 1
Decimális
És, ezt fogja kiírni: [link]
Szia MoneTaliMonolis!
Köszönöm a tippet! A 89-es 64 bit FF-nál használt (Win7 alatt).
A86.0 64 bit FF-ot sajnos nem érdekli (egy másik gépen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!