Egy játékban, a pálya (Map) fájlok áthelyezése egy Ram lemez-re, gyorsítaná a betöltést?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, van éppen, pár gb felesleges memória, és ha én nem a játékot, csak a map fájlokat áthelyezem ram lemez-re, milyen sebességgel töltene be, mondjuk csgo-ban, ha a ram lemez sebessége 36gb/s olvasás és írás 31gb/s.
Gondolom gyorsabban töltene be, de a ti válaszotokra vagyok kíváncsi.
2021. szept. 13. 14:14
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, mondjuk igazad van, bár nagy köztük a különbség, egyik sem gyorsabb annyira. Bár, attól még én, megcsinálom a videót, meg azt a módszer-t, ha nem is a ramdisk miatt, a fájlok átirányítása módszert nem sok helyen találtam meg. Úgy gondolom, hasznos lesz, ha megmutatom.
2021. szept. 13. 18:51
12/12 A kérdező kommentje:
Jézusom, elfelejtettem felrakni a videót :D
Na figyeljetek, mondjuk akkor, holnap felteszem.
2021. szept. 16. 19:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!